Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

731_Guds rige lignes ved et frø 1, S1 Guds rige lignes ved et frø, det mindste, man kan finde, nedlagt i muld, ej til at dø, men død at overvinde, opvoksende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "731_Guds rige lignes ved et frø 1, S1 Guds rige lignes ved et frø, det mindste, man kan finde, nedlagt i muld, ej til at dø, men død at overvinde, opvoksende."— Præsentationens transcript:

1 731_Guds rige lignes ved et frø 1, S1 Guds rige lignes ved et frø, det mindste, man kan finde, nedlagt i muld, ej til at dø, men død at overvinde, opvoksende så til et træ, hvor himlens fugle finder læ og lyst til sødt at sjunge.

2 731_Guds rige lignes ved et frø 2, S2 O kristenhed, kom det i hu, tro Herren til det bedste! og bed, at han sit løfte nu vil åbenbart stadfæste, så det må høres på vort kor, at himlens fugle på Guds jord for vuggerne har sunget!

3 731_Guds rige lignes ved et frø 3, S3 Guds engle synger sødt forvist i træets himmel-krone, de lærte os om Jesus Krist den rette juletone, så støvets sang med englelyd fortæller himlene med fryd: Guds Søn vi fik til broder. Grundtvig.

4 731_Fade, S4


Download ppt "731_Guds rige lignes ved et frø 1, S1 Guds rige lignes ved et frø, det mindste, man kan finde, nedlagt i muld, ej til at dø, men død at overvinde, opvoksende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google