Velkommen til Introdag med Skills-aktiviteter!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Den gode introdag Skills Stafetten i introdagene
QR-koder.
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
DLF ind i debatten om fremtidens skole
Præsentation af materialer på personalemøde
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Gymnasiedage.dk, Odense 29. sept Claus Berg, chefkonsulent Web 2.0, dialog og interaktivitet på EMU.dk.
Spilleregler.
Kommunikation / it.
MGM direct mail til nuværende medlemmer september 2010 uge
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Kaptajn Karlsens skib Synlig læring med it Agerbæk Skole og
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
34 år Tillykke. Kage, Kage, Kage. Kom og køb kage i KAGEBODEN i Kantinen hos 5.klasse Du kan få alt slags kage for kun 5 kr. Langebjerg bliver 34 år.
European Night Against Drunk Driving – lørdag uge 42,  kampagnens indhold  billeder fra kampagnen.
Fælleskommunal arbejdsgruppe nedsat af UUVs styregruppe 4 møder i alt = beskrivelse af indhold og forslag til organisation UUVs styregruppe tager den endelige.
Survival Skills er tre gamedays hvor elever i de ældste klasser gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre.
Aktivitetsoversigt Uge 6 Uge 7 Mandag
Dagens og ugens program - uge 6
Videoredigering Filmen skal være færdig den 17. oktober klokken Du er velkommen til at lave noget den mellemliggende periode. Alle filmene bliver.
Søren Kierkegaard 2. Eksistentialisme.
Skydblod konkurrencen Facebook eller No-facebook 3 delkonkurrencer på antal likes 100 fotos deltog Periode: 15. maj til 12. oktober.
Overordnet mål POSITIV OMTALE ? ”Skal ikke ses om en erstatning til print coverage – men som et supplement” V. Nikolaj Skarbye.
Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
1 Skanderborg High på tv3play.dk Marketing Plan. 2 PRESSE OG ON AIR KOMMUNIKATIONSINDSATS Promo Der produceres 2 promoer. Leveres af produktionsselskabet.
læse- skrivevanskeligheder
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!. Lad jagten på SkillPoints begynde! Scan QR-koden på roll-ups.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Vejledning og undervisning i Uddannelse og Job, samt arbejdet med UPV - et samarbejde.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
Velkommen til Introdag med Skills-aktiviteter!. Barometer Hvilken ungdoms- uddannelse overvejer du efter 9. eller 10. klasse? copenhagenskills.dk/barometer-start.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Dagens program Du skal have kendskab til Introkurser.
Det kræver SKILLS at tage en erhvervsuddannelse!
Velkommen til introduktionsmøde
Evt. information vedr. check
Titellayout Undertitel
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
Den nye biograf i Randers fra start til slut
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 6. september 2018
Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Klar til uddannelsesevent? 24. – 25. oktober i Bella Center
DEN GODE STIL.
Uddannelsesevents – 4. oktober i FrederiksborgCentret
Velkommen til Informatik - den nye dreng i klassen
Den gode tone Lse.
Titel med billeder-layout
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Anitas løsning af hjemmeopgaven
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 5. september 2019
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Velkommen til Introdag med Skills-aktiviteter! Formålet med at invitere jer her i dag er at give jer et indblik i en uddannelsesverden, som mange af jer ikke kender til. De allerfleste af jer kender til de forskellige gymnasiale uddannelser, men hvor mange af jer kender til mulighederne på erhvervsskolerne? Erhvervsuddannelser er meget mere end tømrer, elektriker eller frisør. Der findes over 100 spændende uddannelser, hvor muligheden for at dygtiggøre sig inden for et bestemt fag, praktikforløb og fleksibel videreuddannelse kan være et attraktivt valg for flere af jer der sidder her i dag. Og faktum er, at der i fremtiden bliver stor efterspørgsel på dygtige unge med en erhvervsuddannelse i rygsækken. I dag vil vi ikke fortælle jer om de enkelte uddannelser, men i stedet om, hvilke indgange der er til uddannelserne, hvad det vil sige at tage en ungdomsuddannelse på en erhvervsskole og hvilke muligheder I får, hvis I går den vej. Vi håber at I får en go’ dag med tempo og udfordringer til både hoved og hænder. Og når I går herfra i eftermiddag håber vi, at I – og jeres lærere - ved lidt mere om erhvervsuddannelser end da I kom her til morgen.

Barometer Hvilken ungdoms- uddannelse overvejer du efter 9. eller 10. klasse? Copenhagenskills/barometer-start Allerførst vil vi gerne have jer til at hive mobilen op af lommen. Gå ind på Copenhagenskills/barometer-start Angiv jeres præference

Indsæt jeres eget program for dagen Dagsorden Indsæt jeres eget program for dagen

Hvad er Skills? Skills betyder færdigheder – at kunne noget. Når du vælger en erhvervsuddannelse opnår du skills, fordi du både bruger dine hænder og dit hoved. Skills, der både leder til et godt, faglært job, når du er færdig med din erhvervsuddannelse. Men også skills, der giver dig muligheden for at blive selvstændig eller læse videre i dit helt eget tempo.

En verden uden skills? https://www.youtube.com/watch?v=1TwIUgd7eb0

Hvad er erhvervsuddannelser? Link til Infomercial (færdig i uge 34)

Møde vores rollemodeller Download Layar-app Scan alle fem plakater Udfyld quiz-ark Ta’ quiz-ark med hjem og indtast resultater på www.copenhagenskills.dk Deltag i konkurrencen og vind en Tivoli-tur til hele klassen!

Vis os dine skills på Instagram og Facebook og vind fede præmier! Lav jeres egne Luksus-flødeboller – event for hele klassen Værdi 15.000 kr. Deltag i konkurrence på Instagram og Facebook Ta’ billeder af dine eller vennernes skills – gerne ved skillsstafetten Opload billeder via #copenhagenskills Stem på jeres favoritbillede på Facebook/Copenhagenskills Vind en oplevelse til hele klassen! Lær at lave luksus-flødeboller (event for hele klassen) Paradis-is til hele klassen Fælles biograftur med gufbillet til hele klassen. Gavekort til Paradis til hele klassen Værdi 10.000 kr. Biograf- billetter med guf til hele klassen Værdi 3.900 kr. #copenhagenskills

Ses vi til Copenhagen Skills uddannelsesevent? Bella Center 22. - 24. oktober På uddannelseseventen får I rig mulighed for at teste jeres skills. Prøve fag I aldrig tidligere har mødt, dyste i stafetter mod andre unge – og møde elever fra erhvervsskolerne, der har skills i verdensklasse! Husk, at det er jeres lærer, der skal tilmelde jer på www.copenhagenskills.dk