Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
? Fra 1 til 10.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Les meilleures photos de
Livets Ord November 2008.
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Måske er I gode venner i et år,
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Sang: Silent Night med Elvis Presley  Klik på mellemrumstasten for at skifte dias.
Music: Nightengale Serenade
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Musik: Nightengale Serenade
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
Borgernes barrierer for brug af IT
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Hvis du har mad i køleskabet, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
v/ Professor Lars Ehlers, Aalborg Universitet
Måske er I bedste venner i et år,
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Joken, der bringer dig held!
KVINDELIG SELVSIKKERHED
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Livets Ord September 2009.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Livets Ord Juli 2009.
”Religion er opium til folket”
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
Verdens 7 underværker….
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Hold fast, hold ud eller hold igen
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Joken, der bringer dig held!
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Reformer og retfærdighed Der er en del ulande der udnytter godt af landbrugspolitikken. I Ægypten importeres fødevarer og nyder godt af de lave verdensmarkeds.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
De stille kriser Landsindsamling til IAS’ hjælpearbejde.
Titel: Arial, fed, skriftstr. 20, mørkegrå. Tekst: Arial, normal, fed eller kursiv, skriftstr. 10, 12 og 14 til print – 16 og 18 til projektor – mørkegrå.
Hvad gør livet så værdifuldt
Hvad gør livet så værdifuldt
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Region Midtjyllands tilbud 2013
Uddrag af politiske principprogrammer
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
VELKOMMEN.
Driftsledelse på planteavlsbedriften Konsulent Erik Sandal Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl Planteproduktion 2004.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Jeopardy om verdensmålene
Jeopardy om verdensmålene
Præsentationens transcript:

Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker. Forestil dig desuden, at de repræsenterer verdens befolkning, sådan som den er i dag i alle sin mangfoldighed og forskellighed. I denne landsby ville der bo ... 57 asiater 21 europæere 14 amerikanere (nord, central og syd) 8 afrikanere

Der ville være: 52 kvinder og 48 mænd 30 hvide og 70 med anden hudfarve 30 kristne og 70 med andre religioner 89 heteroseksuelle og 11 homoseksuelle

6 af de 100 ville eje 59% af værdierne - og alle 6 ville være fra USA 80 af de 100 ville leve i fattigdom  70 af de 100 ville være analfabeter 50 af de 100 ville lide af hungersnød og underernæring 1 af de 100 ville være døende 1 af de 100 ville være på vej til at blive født 1 af de 100 ville eje en PC og 1 ville – ja, faktisk bare 1 af de 100 – ville have en universitetseksamen

Hvis vi så på verden på denne måde, ville betydningen af accept og forståelse blive indlysende. Derfor - reflekter over følgende:

Hvis du vågnede op i morges og var sund og rask, så er du heldigere end 1.000.000 mennesker, som ikke engang vil klare sig gennem resten af ugen med livet i behold.

Hvis du aldrig har oplevet krigens rædsler, fængslets ensomhed, torturens helvede eller har vært døden nær pga. sult, så er du bedre stillet end 500.000.000 mennesker.

Hvis du kan bevæge dig frit omkring uden frygt for, at nogen overfalder eller dræber dig, så er du heldigere end 3 milliarder mennesker (jo - det stemmer faktisk). Hvis du har en fryser fuld af mad, klæder på kroppen, tag over hovedet og et sted at sove, så er du rigere end 75% af Jordens befolkning.

Hvis du har penge i banken, i tegnebogen og nogle mønter i lommen, så er du 1 af 8 privilegerede blandt de 100 i den globale landsby.

Hvis dine forældre stadig lever og endnu er gift med hinanden, er du et sjældent individ. Hvis nogen sendte dig dette budskab, er du ekstremt heldig, fordi det betyder, at nogen tænker på dig, og at du ikke er blandt de 2 milliarder mennesker, der ikke kan læse.

- OG HVAD NU?

Send dette til dine venner. Udelad dem, som vil se på dette som barnligt, fordi de kun har evnen til at se verden gennem selvcentrerede øjne. Hvis du ikke sender det til nogen, sker der intet. Sender du det derimod, vil det måske lokke et smil frem hos nogen ... – og et smil er en vidunderlig ting …

- MEN BORTSET FRA DET ØNSKES DU EN DEJLIG DAG