Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HUNDE SPEED km h 34,4 HUNDE SPEED km h 34,1 HUNDE SPEED km h 32,8 HUNDE SPEED km h 31,9 HUNDE SPEED km h 31,8 HUNDE SPEED km h 30,9.
Advertisements

+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
For dig der er glad for mode og energi- besparelser.
Gammelheds-Philosophy
Læserprofil Læserne af BilBasen – Dit Bilmarked har en klar profil. Det er købestærke, mandlige bilkøbere, der interesserer sig meget mere for biler end.
PengeSpillet.
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Kaskelotten.
ADR (AUTOMATIC DELIVERY REWARDS ) (Nyt program - 1. september) LifePak ® (eksempel) – 72,40 PSV 401,60 DKK med 5 % rabat= 381,52 DKK (68,78 PSV) Fragt.
Visualisering 0 – Dagslys. Introduktion til visualiseringerne Skal foretages i et mørkt rum. Tilvæn øjet til mørket i minutter. Find det rigtige.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Argumentationsformer
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Gedde.
Busser Kan vi spare penge hvis alle kører på cykel?
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Peter Lynggaard Driftsøkonomi Kapitel 11
Optimering af SkyTEM Surveys. Siden introduktionen i 2002/2003: Større rammer + højere strøm >> højere moment Hurtigere målesystem (tættere målinger)
Lektion 11 – Brug af GPS navigator, waypoints
15.1 Den lineære metode Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
Alternative transportsystemer i landbruget - med fokus på gylleområdet
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Står i stedet for et navn
Hvorfor lære tysk?. Vi er geografisk tætte Vi er økonomisk tætte.
Et grundstof der er pengene værd Af Kim og Jacob – 1.4
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Reduktion AM 2009.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Gymnasietime Matematik.
Investering og Finansiering
Sinus, cosinus og tangens
Fritrumsprofil og sikkerhedszoner
El-biler.
Jeopardy Ikast Vestre Skole
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
VIGTIG MEDDELELSE.
 Kommunalreformen, alle regioner og kommuner skal være medlem af et trafikselskab  Gl. Århus Amt og Gl. Ringkjøbing Amt havde ikke noget trafikselskab.
„Gå til H&M og køb et par bukser"
Etablering af raps og valg af sort
Radrensning – en del af strategien mod ukrudt i majs
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Udledninger og råderum
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
Køreskader og påvirkning af udbyttet i kløvergræs
Trafikdage Storbytrafik. Vækst i BNP og Trafikarbejdet.
Landskonsulent Christian Haldrup
Danfoss ligningen og dilemmakort CO 2 Emissions = GNP/Population Population  Energy/GNP CO 2 /Energy  
Tæt trafik. 1 /14 Tæt trafik På knallert i byområder.
Manøvrering med bybus Skadernes omfang og betydning Psykologiske faktorer De enkelte manøvrer Når skaden sker Opgaver Praktik Program.
Målestok forhold Lars Alexander Clark.
Matematik Quiz! Eksempler på hvad matematik kan!.
Præsentationens transcript:

Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..

Søren bor 12,5 km tættere på skolen end Inge Søren bor 12,5 km tættere på skolen end Inge. Alligevel har de nøjagtig den samme transport tid til skolen, når Søren på sin knallert kører 30 km/t og Inge i bil kører 80 km/t. Opstil ligningen Hvor lang er deres transporttid? Hvor langt har de til skole?

Birte vil indhegne et stykke jord Birte vil indhegne et stykke jord. Jordstykket skal være rektangulært og dobbelt så langt som bredt. Opstil ligningen. Hvad bliver længden og bredden, hvis hun bruger 120 meter hegn i alt?

Jens og Lotte er på restaurant. Jens' ret koster 48 kr Jens og Lotte er på restaurant. Jens' ret koster 48 kr. mere end Lottes ret, og tilsammen betaler de 510 kr. Opstil ligningen Bestem prisen for hver af retterne.

Anne, Beate, Christina, Dorte og Elina har en gennemsnitshøjde på 168 cm. Anne og Beate er lige høje og 4 cm mindre end Christina og Dorte, der også er lige høje. Elina har højden 172 cm. Opstil ligningen. Hvor høje er de andre?

Til start har Lene og Sofie lige mange penge Til start har Lene og Sofie lige mange penge. Efter at Lene har brugt 60kr. og Sofie har brugt 180kr., har Lene 5 gange så mange penge som Sofie. Opstil ligningen Hvor mange penge har de hver især nu?

Hvis man ganger et tal med 4 og trækker 3 fra får man 9. Opstil ligningen Hvilket tal er der tale om?

I et land er der solskinsdage og regnvejrsdage I et land er der solskinsdage og regnvejrsdage. På et år er der 79 regnvejrsdage mere end solskinsdage. Opstil ligningen Hvor mange regnvejrsdage er der?

Prisen for en appelsin er det dobbelte af prisen for et æble Prisen for en appelsin er det dobbelte af prisen for et æble. Per køber 7 æbler og 5 appelsiner for i alt 38,25 kr. Opstil ligningen Hvad koster et æble?