Øde Ø Rasmus Seebach 2013 1. Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Advertisements

Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Music: Nightengale Serenade
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Musik: Nightengale Serenade
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Ta Dig tid….
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Skatteopkræveren Zakæus
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Jobbet og Gud. Således blev himlen og jorden og hele himlens hær fuldendt. På den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde udført, og på.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
I østen stiger solen op Nu titte til hinanden Solen begynder at gløde.
241 – Du skabte os, Herre 1, S1 Du skabte os, Herre, til frihed og leg, til i ansvar og tillid at følge din vej, din jord skulle dyrkes, dit værk have.
VENSKABET: EN IDEHISTORIE Med fokus på etiske og pædagogiske aspekter.
704_Herre, vor Herre 1, S1 Herre, vor Herre, hvor herligt Gudsnavnet omstråler himlen og kroner vor jord. Du har hvert væsen og folkeslag favnet, udbredt.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
211 – Rejs op dit hoved 1, S1 Rejs op dit hoved, al kristenhed! opløft dit øje, slå ej det ned! i Himlen du har hjemme; dér er dit hjerte, dér er din skat,
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Vi hører altid “reglerne” fra kvindernes side
min sommerferie på malorca
BOG: DEN LILLE GULE PIGE
S1.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Livets Ord Marts 2017.
Identitet: Skadet Fredens-Nazareth
010_Oh store Gud vi love dig 1, S1
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
599 – Se, jeg vil bære budskabet, Herre, 1, S1
Inspiration spørgsmål og Billeder
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Livets Ord November 2017.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
God Filosofi.
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
En lærke letted´ En lærke letted´, og tusind fulgte,
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Lille store verden Rasmus Seebach
I mine øjne Rasmus Seebach
Jesus er kærlighedens kilde
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Kvinde min Kim Larsen Kvinde min, jeg elsker dig og jeg, du elsker mig og hvad der så end sker,  åh lad ske for jeg din og selvom om vi har skændtes.
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Hvad er meningen med dit liv?
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
Livets tog Forfatter ubekendt.
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Peer to peer - det relationelle møde båret af egne erfaringer.
397 – Forunderlig er nådens Gud 1, S1
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Præsentationens transcript:

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 1. Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit band og holder fest fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig Er du blevet hustled har du fået dit hjerte knust vil jeg be tossen pænt om at gå sin vej Tag dig med ud i byen for at glemme det hel og få en sjus fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 2. Tog du ud i verden men kom for langt væk hjemmefra savner du København og sommerregn vil jeg hop på en flyver få at hent dig hjem så bare gør dig klar og jeg ved at du vil gør det samme for mig Vågner du op en morgen og har lidt ondt i selvtillid står du og stir dig blind på de mindste fejl siger jeg du er helt perfekt som du er det skal du vide og jeg ved at du vil sig det samme til mig ja du vil lyve men du vil sig det samme til mig Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)