491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Filipperbrevshymnen.
Hvilket hus bygger vi til Gud ?
Gennemgang af dåbsritualet
Lede til Jesus – leve i Ham
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
031 – Lille Guds barn 1, S1 Lille Guds barn, hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt imod.
131 – I Nazaret, i trange kår 1, S1 I Nazaret, i trange kår, med højheden fortrolig, der vokste op til manddoms år vor Herre, blid og rolig, som den, der.
138 – Med strålekrans om tinde 1, S1 Med strålekrans om tinde forklaret Jesus stod, det varmer os herinde, ved dybest hjerterod.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
162 – Hil dig, Frelser og Forsoner! 1, S1 Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at.
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
070 – Jesus, kom dog nær til mig 1, S1 Jesus, kom dog nær til mig, lad mig aldrig slippe dig! Gem dig i mit hjertes bo, gør det glad og gør det tro!
Lille Guds barn, hvad skader dig 1 Lille Guds barn! hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,
021 – Himlene, Herre, fortælle din ære 1, S1 Himlene, Herre, fortælle din ære, Mesteren prises af hvælvingen blå, solen og månen og stjernernes hære vise.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
322 – I et spejl – som i en gåde 1, S1
hvad svagt vi kun skimter, mens øjet er blåt. det lever dog i os,
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Vi kommer på dit ord. Du har jo selv os sagt,
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
475 – Vidunderligst af alt på jord 1, S1
1 Fred hviler over land og by, ej verden larmer mer; fro smiler månen til sin sky, til stjerne stjerne ser.
Hver en ny dag er bedre end i går,
468 – Stiftet Guds Søn har på jorden 1, S1
759_Når morgensolen stiger 1, S1
218 – Du som går ud fra den levende Gud 1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
212 – I al sin glans nu ståler solen 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad, som forår, skønt skoven
435_Vær velkommen, Herrens år 1, S1
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
Kimer, I klokker! ja, kimer før dag
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Dig være ære, døden slog du ned! Din skal sejren være i al evighed!
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
093 – Op, glædes alle, glædes nu 1, S1
Den signede dag med fryd vi ser
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Levende og virksom Tro i Frikirken!
534 – Han, som på jorden bejler 1, S1
Syng om Herren, o, mit hjerte 1, S1
Hjerte, løft din glædes vinger!
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Uberørt af byens travlhed
056 – Kærlighed er lysets kilde 1, S1
Op dog, Sion, ser du ej sejrens palmestrø’de vej
Dybe, stille, stærke, milde 1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
257 – Vær velkommen, Herrens år, 1, S1
195 – Glæd dig, Zion, glæd dig, Jord! 1, S1
267 – Lysets engel går med glans 1, S1
415 - Har hånd du lagt på Herrens plov 1, S1
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
I mørkest fængsel er vi fri 1, S1
027 – Du, som ud af intet skabte 1, S1
Præsentationens transcript:

491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde, kalder på gammel og på ung, mest dog på sjælen, træt og tung, syg for den evige hvile.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 2, S2 Herren vor Gud vist ej bebor huse, som hænder mon bygge, arke-paulunet var på jord kun af hans tempel en skygge; dog sig en bolig underfuld bygged han selv af støv og muld, rejste af gruset i nåde.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 3, S3 Vi er Guds hus og kirke nu, bygget af levende stene, som under kors, med ærlig hu, troen og dåben forene; var vi på jord ej mer end to, bygge dog ville han og bo hos os i hele sin vælde.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 4, S4 Hvor vi end mødes her på jord frelserens navn at påkalde, fluks han med ånd og livets ord kommer med fred til os alle; nær som sit ord i allen stund, er han vort hjerte og vor mund, drot over tiden og rummet.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 5, S5 Husene dog med kirkenavn, bygget til frelserens ære, hvor han de små tog tit i favn, er os, som hjemmet, så kære; dejlige ting i dem er sagt, sluttet har der med os sin pagt han, som os Himmerig skænker.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 5, S6 Fonten os minder om vor dåb, altret om nadverens glæde; hvor skulle før i tro og håb Herren vi føle til stede, end hvor der for os prentet står: Herren i dag er som i går, så er og troen og dåben.

491 – Kirken den er et gammelt hus, 6, S7 Give da Gud, at hvor vi bo, altid, når klokkerne ringe, folket forsamles i Jesu tro der, hvor det plejed at klinge: Verden vel ej, men I mig ser, alt, hvad jeg siger, se, det sker, fred være med Eder alle! N.F.S. Grundtvig.

491 - Fade, S8