Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske."— Præsentationens transcript:

1

2 Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske grupperinger inddraget i menighedens beslutningsprocesser. Vi vil, som en start, arbejde på at nedsætte et etnisk forum ( i lighed med missionsrådet), de etniske grupperinger får mulighed for at mødes regelmæssigt med menighedsrådet. Gudstjenesten er central i vort fællesskab. Der skal være plads til alle og vi kan blive bedre til at give forskellige grupperinger (de unge, gospelkorene, organisationerne) mere plads. Vi vil gerne støtte op om fælles emner som f.eks. 40- målrettede dage/fasteprojekt.

3 Cellegrupper: - undersøge hvem der ikke er i en cellegruppe og som ønsker det. - Kunne tilbyde alle ”nye” en plads -Supervison /mentorordning for gruppeledere - kontaktpersonsordning Dem vi sjældent ser: - undersøge om de ønsker kontakt - besøg den 5. søndag eller af præst/menighedsråd - arbejdsfællesskaber Åndelige forældre: - Hvad er forventningerne?/ hvordan gør man? ”stillingsbeskrivelse” Menighedstjenere: - Hvad er forventningerne?/ hvordan gør man? ”stillingsbeskrivelse”

4 Vi skal arbejde på, at give mere plads til spiritualitet i gudstjenesten. Her er ”stafetten en god mulighed”, men vi tænker også på mulighed for forbøn, plads til fri bøn m.m. Vi vil være åbne overfor at genoptage ”stillegudstjenester”, som vi mener vil være et godt supplement til søndagsgudstjenesterne. Vi mener det er vigtigt, at der bliver plads til spiritualitet i cellegrupperne.

5 Socialt engagement overfor den by vi er en del af er af stor betydning. Vi har i dag et vist engagement gennem caféen og overfor etniske minoriteter, der søger vor kirke. Vi mener, der i fremtiden er behov for større engagement, men det kræver nytænkning.

6


Download ppt "Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google