Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rehabiliteringsteam og ressourceforløb.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rehabiliteringsteam og ressourceforløb."— Præsentationens transcript:

1 Rehabiliteringsteam og ressourceforløb

2 Formålet med reformen Bedre muligheder for et aktivt arbejdsliv for personer med en begrænset arbejdsevne, dvs. bidrage til et mere rummeligt arbejdsmarked Fleksjobmodellen skal ændres, så personer med en meget begrænset arbejdsevne kan komme ind i ordningen Fokus på udviklingen af den enkeltes ressourcer for at udvikle arbejdsevnen via ressourceforløb af 1-5 års varighed

3 Målgruppe Det skal være dokumenteret, at hidtidige indsatser ikke har ført til job el. udd. OG alle relevante muligheder i LAB skal være udtømte Samt: 1) At personen har modtaget længerevarende off.ydelse, ELLER 2) har deltaget i besk.tilbud el. revalidering, ELLER 3) kommunen vurderer, der er behov for en længerevarende indsats, inden der kan fastsættes beskæftigelsesmål Personer med betydelige funktionsevnenedsættelser, hvor det er åbenbart formålsløst at forsøge at udvikle arbejdsevnen, skal ikke i et ressourceforløb.

4 Sundhedskoor-dinator
Re-gionen Egen læge Sundhedskoor-dinator Undervisn. Rehabilite-ringsteam JC Sagsbe-handler RP1 Indst. RP2 Afg. Sundhed Soc Borger Borger og sagsbeh.

5 Oversættelse af forkortelser…
RP1 = Rehabiliteringsplanens første del – udelukkende beskrivende Sundhedskoordinator = der hvor rehabiliteringsteamet kan indhente rådgivning om sundhedsfaglige spørgsmål ex. speciallægeerklæringer Rehabiliteringsteam = repræsentanter fra alle relevante forvaltninger i kommunen RP2 = Rehabiliteringsplanens anden del hvor indsatsens beskrives, og den koordinerende sagsbehandler tilknyttes.


Download ppt "Rehabiliteringsteam og ressourceforløb."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google