Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende."— Præsentationens transcript:

1 Projekt Lavet af Jonas og Marcus

2 Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende når man forlader rummet igen. Det er en fordel, fordi at det kan være svært at finde en kontakt eller en sensor i mørke.

3 Vores idé vil netop få teenagere til at spare fordi: Det er en fordel for netop teenagere fordi at man let kan komme til at glemme at slukke lyset når man kommer hjem midt om natten. Altså man sparer jo energi på at det selv slukker i stedet for at man glemmer det og det står tændt hele dagen/natten.

4 Vi kunne godt tænke os den idé fordi: Fordi man spare meget strøm, hvis man som teenager kommer hjem og glemmer at slukke lyset igen. Fordi at det er en god måde at kunne finde rundt, hvis man kommer hjem i mørke midt om natten.

5 Hvor meget bruger de ting du normalt har tændt? Lys: 40w Computer: På standby er det normalt 36w og i brug er det omkring 56w TV: I slukket tilstand med stadig i kontakten er det normalt 0,3w og i tændt tilstand er det normalt omkring 74w

6 Ville folk selv bruge den hvis den blev virkelig?


Download ppt "Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google