Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?"— Præsentationens transcript:

1 Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?
Kan I ikke finde ud af noget selv? Hvorfor er der ingen, som sørger for at …? Hvad med at du tænkte dig om? Er der ingen, som kan tage ansvar for noget? Hvorfor kan I ikke planlægge noget ordentligt? Hvorfor skal det være så besværligt? Hvordan kan det være, at I ikke samarbejder?

2 Hen imod motivation Hvad er du glad for ved dit arbejde?
Hvad føler du dig ansvarlig for i hverdagen? Hvad sætter du pris på ved dig selv? Hvordan bidrager du til dine medmennesker? Hvad gør du for at udvikle dig selv personligt? Hvem vil du helst gøre rigtig glad i dag? Hvorfor bliver det en god dag for dig? Hvis alt var muligt, hvad ville du så gøre?

3 Når din kollega skal være hen imod motiveret …
Når din kollega skal være hen imod motiveret ….. Opgave: Lav spørgsmålene om, så kollegaen bliver hen imod motiveret: Hvad mener du er vigtigt at undgå ved at…. Hvad kan du miste ved ikke at være med? Hvad forhindrer dig i at kunne … Hvilke konsekvenser er du bekymret for? Hvad er du bange for skal ske, siden du …? Hvad kan du sikre ikke sker ved at ----? Hvad ville være det værste, der kunne ske? Hvor stort et nederlag er det slet ikke at prøve?


Download ppt "Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google