Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Birkerød Gymnasium Bred vifte af tilbud på en stor skole med 1100 elever: "Når andre går hjem, starter vi en ny form for arbejde"

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Birkerød Gymnasium Bred vifte af tilbud på en stor skole med 1100 elever: "Når andre går hjem, starter vi en ny form for arbejde""— Præsentationens transcript:

1 Birkerød Gymnasium Bred vifte af tilbud på en stor skole med 1100 elever: "Når andre går hjem, starter vi en ny form for arbejde"

2 Kultur Kultur for at arbejde med tal. Tæt monitorering af karakterer. Opmærksomheder omkring forskel i karakterer afhængigt af køn og opmærksomhed på, at færre vælger A- niveaufag (hvilket er iøjnefaldende i forhold til forventet kommende universitetsuddannelse).

3 Tendenser Sandsynlig udvikling i retning af mere CBS- orienterede elever? Højere fastholdelse end landsgennemsnittet på IB.

4 Fokus Detailanalyse indenfor matematik førte til, at der nu undervises på mat B som minimum, og de skriftlige karakterer er steget markant.

5 Udfordring Den store udfordring er elevinvolvering, og billedet af eleverne som nytteorienterede nikkes der genkendende til.

6 Fagligt svage karakterer: Screening, pisk og forældrehenvendelser har betydet forbedring af karakterer i matematik og dansk. Eleverne selv bliver motiveret af at se, at deres karakterer bliver bedre. Der er blevet ansat en 4. G'er som hjælpelærer

7 Mulige årsager bag successen Interventionen er afgrænset og tydelig fx. i forhold til indhold og målsætning, hvilket kunne tænkes at være en vigtig grund for successen.

8 Hvad med de dygtige elever? Talentudviklingsprogrammer til de dygtige, hvor der bruges matematik fra DTU og CBS.

9 Positive fællesnævnere Successen tænkes at kunne bunde i systematikken og den hurtige reaktionstid, hvor der følges hurtigt op på de områder, man er blevet opmærksom på.


Download ppt "Birkerød Gymnasium Bred vifte af tilbud på en stor skole med 1100 elever: "Når andre går hjem, starter vi en ny form for arbejde""

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google