Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper."— Præsentationens transcript:

1 Grænseløs læring Virtuelle valgfag

2 Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper (SOSU Trin 1)

3 Hvad skal projektet forandre? Skolen har to afdelinger, den ene noget mindre end hovedskolen, og eleverne er kendetegnet ved en lav mobilitet. Projektet skal sikre et bredt udvalg af valgfag på begge skolens afdelinger, så der for den enkelte elev er flere valgfag at vælge imellem på elevens vante skole. Projektets særlige fokus er på, hvordan de pædagogiske metoder kan overføres i virtuelle udgaver af valgfagene.

4 Hvordan? Efterår 2013: "normalt" afviklede valgfag observeres: nøgleord er den pædagogiske tænkning, metoder og elevernes udbytte. 2014 og 2015: udvikling og løbende afprøvning af virtuelle valgfag, med henblik på en endelig metode. Forår 2016: udbredelse af den endelige metode til andre valgfag og uddannelser.

5 Hvilke resultater vil vi opnå? Udvikling af metoder til at afvikle virtuel undervisning, der bibeholder det særlige ved vores pædagogik, hvor der er stort fokus på elevernes personlige kompetencer og kommunikation. Undervisere har fået nye IT kompetencer.

6 Hvordan forankres resultaterne? Projektgruppe: de involverede undervisere samt projektleder, afvikler projektet. Følgegruppe: projektleder og flere personer der ikke er direkte involveret i projektet (fx team- ledere og andre undervisere). Følgegruppen er løbende sparringspartner for projektgruppen og bidrager til at kvalificere projektet.


Download ppt "Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google