Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ITAPC 1 Præsentation 6: Writing Short Papers. Agenda Motivation Short Paper formatet Hvordan.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ITAPC 1 Præsentation 6: Writing Short Papers. Agenda Motivation Short Paper formatet Hvordan."— Præsentationens transcript:

1 ITAPC 1 Præsentation 6: Writing Short Papers

2 Agenda Motivation Short Paper formatet Hvordan

3 Motivation I ITAPC1 benytter vi Short paper formatet til at afslutte miniprojektet sammen med en poster og en video. Short paper er typisk 4 sider. Det lyder ikke af meget, men er rigeligt til at formidle et budskab, hvis man følger gode retningslinjer. I ITAPC1 følger vi IEEE’s

4 Short Papers 1) Abstract (resume) 2) Introduction (en indledning, baggrund, andres arbejde m.v.) 3) Preliminaries (baggrunds teori - KAN være en del af indledningen – er altså ikke strengt nødvendigt) 4) Suggested Solution (kan også være en del af indledningen) 5) Methods & Materials (hvordan lavede vi det, hvilke materialer/udstyr, og hvordan testede vi det?) 6) Results (hvad fik vi lavet - og hvordan virker det?) 7) Discussion (hvor godt virker det) Så KAN man have en Conclusion - men det er egentligt ikke nødvendigt. 8) References (hvad brugte vi af referencer.) 9) Acknowledgements (her takker I andre for hjælpen, ikke med vejledning, men med evt. teknisk arbejde).

5 Abstract (resume) Få det hele med. Kort: hvad er budskabet, hvordan blev det gjort, hvad var resultaterne.

6 Introduction Indledningen rummer baggrundsstoffet. Hvorfor er det her et problem? Hvad er problemet? Hvad har andre gjort? Hvad vil vi gøre?

7 Preliminaries Indledende arbejde – f.eks. afdækning af relevant teoristof på området.

8 Suggested Solution Her kan man præsenterer sit tekniske projektforslag

9 Methods and materials Hvordan planlagde vi at gøre det her? Hvilke METODER blev anvendt? Faldtæppe: 20 test med 3 forskellige type fald og 3 normalsituationer Hvilket udstyr, hardware/software (helt præcist!)

10 Results Her vises de resultater der blev opnået Ingen diskussion af resultaterne – kun de rå data

11 Results fra ”To Fall or Not to Fall” Super med grafer og tabeller der viser sammenhænge

12 Discussion Her forholder I jer til de resultater I fik. Gik det som forventet? Både de gode og de dårlige resultater! Evt. future work – altså ting I vil arbejde videre med

13 Acknowledgment Hvis I har fået hjælp med at software update jeres udstyr, eller at løse et problem med SIP protokollen, eller alt der IKKE er almindelig vejledning el. lignende, så placer det her. Man anerkender altid enkelt personer for deres arbejde.

14 References Brug referencer som I har lært Husk at få dato med på online referencer.


Download ppt "ITAPC 1 Præsentation 6: Writing Short Papers. Agenda Motivation Short Paper formatet Hvordan."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google