Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der."— Præsentationens transcript:

1 ”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der vil blive set frem til denne præsentation med positiv forventning”. - og dermed en mulighed for at få en ny kunde! Hvad er en reference?

2 At give en reference (i) det medlem som giver referencen (ii) det medlem som modtager referencen (iii) personen som har behov for ydelsen Der er altid 3 parter involveret, når der bliver afgivet en reference:

3 • At give informationer om konferencer, receptioner, events og lignende. Det er en oplysning, som kan være god at få, men det er ikke en reference. • At give nogen en bedre kilde til anskaffelse af ydelser. Dette kan være god information for nogle, men det er ikke en businessreference. • At give den samme reference til tre forskellige kiropraktorer, advokater, etc. Det er ikke en god reference. Din reference skal kun gives til én person, og det er den person, som repræsenterer branchekategorien i din gruppe. • At give referencer på løbende ordrer på noget du jævnligt forbruger, f.eks. flere visitkort fra trykkeren i gruppen. En reference skal være en mulighed for at få en ny kunde. • At give en reference på en du har mødt, men som ikke forventer en opringning. Det er en lead, ikke en reference. • At henvise en ny medarbejder, underleverandør eller samarbejdspartner til en BNI-kollega. Kan være gavnligt, men det er ikke en reference. Nedenstående er værdifuldt, men skal aldrig afleveres som en reference

4 Der er to typer referencer (i) De eksterne referencer, som er beskrevet i det foregående. (ii) Interne referencer. Når et medlem bliver kunde hos et andet medlem for første gang. Falder ikke ind under definitionen, men vil almindeligvis blive accepteret som en reference. Benyt enhver lejlighed til at give interne referencer, når du har et ægte behov for en af dine BNI-kollegers ydelser. Du skal dog bevare fokus på at søge efter eksterne referencer, så meget du kan, fordi det er eksterne referencer, du ønsker, de andre skal skaffe til dig.


Download ppt "”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google