Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi."— Præsentationens transcript:

1 JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi sætter os. Sådan forholder det sig også med jobsøgning.

2 JOBMÅL Du skal ikke blindt forfølge et mål, men følge det, indtil et nyt og bedre mål giver mere mening.

3 JOBMÅL Ønskejob: Hvad drømmer du om?
Forestil dig, at der ingen grænser er. Hvilke opgaver har du været glad for at udføre? Hvilke opgaver lyder spændende? Hent inspiration fra stillingsbetegnelser. Find frem til de titler, der giver mening for dig.

4 JOBMÅL Andre gode job: Job, du trives med
Opgaver, du har kompetencer til at udføre Du er glad, når du står op om morgenen Ligner måske ønskejob, men du er gået på kompromis med nogle af dine ønsker Har måske udvidet brancheønske eller afstand til jobbet

5 JOBMÅL Hellere-end-job:
Job, du føler dig kvalificeret til at udføre uden videre Sandsynligt, at du hurtigt kan finde beskæftigelse En fordel at have et job, når man søger job Du vedligeholder og udbygger dine kompetencer Du får løn i stedet for offentlig forsørgelse Du undgår huller i dit CV Du holder dig i gang – skaber og vedligeholder dit netværk

6 JOBMÅL - KIG BREDT OG KREATIVT!

7 JOBMÅL - KIG BREDT OG KREATIVT!

8 JOBMÅL - KIG BREDT OG KREATIVT!

9 JOBMÅL - KIG BREDT OG KREATIVT!


Download ppt "JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google