Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Firmaaftale med Fysioterapien Provstegade 3 8900 Randers.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Firmaaftale med Fysioterapien Provstegade 3 8900 Randers."— Præsentationens transcript:

1 Firmaaftale med Fysioterapien Provstegade 3 8900 Randers

2 Hvorfor lave en Firmaaftale? D et er vigtigt, at dine ansatte har det så godt som muligt. D erfor er det vigtigt, at der tages hånd om eventuelle skader, som de har påført sig på jobbet eller i fritiden. J o hurtigere der tages hånd om smerter, jo hurtigere er de tilbage på arbejde eller måske kan det helt undgås, at det bliver nødvendigt med en sygemelding. F riske ansatte uden smerter yder langt mere.

3 Hvem er vi? I Fysioterapien er vi 8 fysioterapeuter og 1 akupunktør/jordemoder med et meget højt fagligt niveau. Vi tilstræber altid at opnå symptomfrihed så hurtigt som muligt og har stor fokus på, at patienten skal have mulighed for at vedligeholde kroppen selv. Derfor tilstræber vi at ventetiden er under 2 døgn. En firmaaftale vil sikre dig hurtigt adgang til højt kvalificeret personale inden for kort tid.

4 Hvad kan vi tilbyde? Som udgangs punkt er det jo dig, der kender dine ansatte bedst og ved hvad de gerne vil have. Massage vil helt sikkert være et lækkert afbræk i hverdagen, men hvis der er smerter af mere alvorlig karakter skal der laves en undersøgelse for, at finde ud af årsagen til smerterne og dermed løse problemet på mere permanent basis. Vi kan sikre en fornuftig behandling, hvis der er smerter eller bare forkæle dine ansatte, hvis det er det der er brug for.

5 Interesseret i en firmaaftale? Klik på linket herunder og send os dine kontakt oplysninger, så kontakter vi dig og vi finder ud af, hvordan vi kan lave den bedste firmaaftale for dig og dine ansatte. Klik her Klik her eller ring på 86 41 52 32


Download ppt "Firmaaftale med Fysioterapien Provstegade 3 8900 Randers."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google