Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……"— Præsentationens transcript:

1 VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……

2 Kurset består bl.a. af Lego Education, kostvejledning, førstehjælp, engelsk, IT-kendskab, jobsøgning, det kreative hjørne og for de aktive er der skemalagt en dag i ROFI-centret hvor der er mulighed for og prøve kræfter med styrketræning, badminton og bordtennis. Kurset består grundlæggende i, at I kommer ud på arbejdsmarkedet igen, med lidt ekstra viden i bagagen.

3 Ugeplan: Mandag, Onsdag og Torsdag møder man fra 08.00 til 13.30 Tirsdag fra kl. 08.00 til 14.45 Pauserne: fra 09.30 til 10.00. Og igen 12.00 til 12.30. Tirsdag er middagspausen fra kl.11.30 til 12.00

4 Kurset er for dig, og skal virke som et redskab til at du finder det du gerne vil bruge din fremtid på. Det er dit valg og dit eget ansvar, kurset skal fungere som et springbræt og en hjælp til og kunne udfolde sig selv personligt og udvikle sig selv og ens personlige vej til arbejdsmarkedet.

5 Et kursus som byder på personlig udvikling, og kan være med til og vise dig muligheder for din fremtid. Og kan give dig nogle brugbare værktøjer, hvis du eksempelvis har svært ved og læse, skrive eller bare gerne vil lære og bruge en pc.

6 Huset Venture, et hus med muligheder. Så mangler du motivationen og hjælp til og komme videre, så er dette måske stedet for lige netop dig. Står du og mangler hjælp til opsætning af computer, så er der også mulighed for at kontakte IT-butikken for yderligere hjælp.

7 Det går kun ud over dig selv, hvis ikke du tager det seriøst.

8 For yderligere information er du velkommen til at kontakte vort personale. Du finder os her.


Download ppt "VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google