Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tema: Årets nye børnelitteratur 2014"— Præsentationens transcript:

1 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

2 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Skyggefugl er en klassisk ”ud og hjem” fortælling med hang til det groteske og finurlige, der udfordrer både poetisk og faktuelt og sender (højt)læseren på en rejse af de bedre inden for genren. 

3 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Indbydende og positiv pegebog til de mindste om hyggen ved at spise sammen med sin mor. Den mørklødede Viola er samtidig er et alternativ til de kridhvide Kaj, Jeppe og Willi.

4 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Skøn, genkendelig og rørende historie om pigen Ayse, der så gerne vil være sej og faste lige så længe som sine brødre. Men er det egentlig sejt at snyde sin mor? Og hvorfor bliver Ayse så bleg?

5 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Emmy er tilbage for fuld styrke her i sidste del af serien om den glade, sjove og til tider uheldige pige, der helst vil opleve alt sammen med bedsteveninden Kit. Endnu engang kommer Emmy på kant med Ditte fra klassen og der er også en idrætsdag, der helst skulle gå i glemmebogen.

6 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Gudernes sang er 2. del af den spændende letlæste science fiction serie Zonen. Har man ikke læst 1. del Det forbudte land, kan man med fordel læse de 90 sider inden eventyret fortsætter for pigen Ona og drengen Jos, når de endnu engang bevæger sig ind i det forbudte område bag muren.

7 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Sjette bind af Ida Jessens og Hanne Bartholins poetiske billedbogserie om elefanten Carl fanger og fortryller. Og denne gang særligt børnene.

8 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Finurlig højtlæsningsbog om jalousi og adoption - der med fine illustrationer vil være en nydelse for både børn og oplæser.

9 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
En rigtig børnekrimi med et spændende plot og mange dilemmaer for historiens hovedperson Viggo, der går i 6. klasse.

10 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Det er ikke synd for Karl. Tværtimod. Karl har en fest. Opsang til de speltspisende, økobevidste og klimaforstyrrede forældre.

11 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Billedbog med temaerne om ’at sige fra’ og ’sige sin mening’, men også om at glæde sig til at få flot tøj på. Lea Letén kommer godt omkring både tematisk og billedligt i denne billedbog.

12 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Skøn lille billedbog for de 3-5-årige, der vil hygge sig med den enkle historie om Ib, som på finurlig vis alligevel rummer så meget.

13 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Endnu en skøn lille billedbog for de 3-5-årige om den lille hvide hund Ib, der altid er klar med en løsning på stort og småt. Kast jer endelig over denne finurlige historie, der rummer sin helt egen logik.

14 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
En fin samling folkeeventyr tilføjes en ekstra dimension med Peter Madsens prægnante og dramatiske illustrationer.

15 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Storladen, kompetent og medrivende historisk roman om den danske sagnhelt Holger Danske. Blandingen af islandsk saga-stemning, lidt fantasy og overtro og korrekte historiske detaljer fungerer optimalt.

16 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Kan selv - vil selv! En fin billedbog for de 2-5 årige om et trodsigt krokodillebarn, der finder ud af, at det nogle gange kan betale sig at lytte til sin mor.

17 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
En stor bog fra en stor børnebogsforfatter. Jakob Martin Strid har skrevet endnu en bog om den lille blå elefant Mimbo Jimbo og hans venner og modsat de andre Mimbo Jimbo bøger er denne her både større i format og indhold. Men der skal også mange sider til, for at fortælle om den lange vinter.

18 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
En troldepige, der opdager, at hun er et menneskebarn og en trold, der viser sit sande men slemme jeg, er essensen af denne herlige og neglebidende højtlæsningsbog.

19 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Tankevækkende billedbog om den selvstændige og tapre lille pige Lili indbyder til samtale mellem børnene og deres forældre.

20 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Gorillaen der var en gorilla er en ganske særlig børnebog – det er en af den slags bøger som både børn og voksne kan lære rigtig meget af!

21 Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Vanvittige, vilde, viltre Vitello vælter videre rundt i Vallensbæk/Hvidovre/Vanløse (verden?) med vid og verve.


Download ppt "Tema: Årets nye børnelitteratur 2014"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google