Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Survival Skills er tre gamedays hvor elever i de ældste klasser gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Survival Skills er tre gamedays hvor elever i de ældste klasser gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre."— Præsentationens transcript:

1

2 Survival Skills er tre gamedays hvor elever i de ældste klasser gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre grundlag for at vælge fremtidig uddannelse.

3 Vi forestiller os, hvordan verden vil se ud uden erhvervsfag. En tilstand at sammenligne med stenalderen. Eleverne bliver introduceret for en virtuel familie, som har mistet alt. Opgaven er at hjælpe familien med at komme på fode igen. Gennem simple erhvervsfaglige øvelser skal eleverne bygge et hus, forsyne familien med mad og sørge for sundhed og pleje.

4 Survival Skills foregår på skolen, hvor eleverne gennemfører praktiske øvelser, der kobler sig til en række erhvervsfag. Via en app bygger eleverne et virtuelt hus, indsamler point og finder mere viden om de forskellige erhvervsfag. Gennem app’en kan eleverne se deres hus i 3D. Eleverne dyster mod hinanden og andre skoler i region Nordjylland.

5 Immersiv læring: Innovative læringsformer hvor digitale midler tages i brug – tilgå læring i virtuelle miljøer Gamification: at gøre informationer spilbare ved at tilføje spilmekanismer og spiloplevelser. Leg og læring; flere sanser aktiveres og dermed bedre effekt Tværfaglighed: erhvervsuddannelsernes discipliner kombineret med grundskolens læreplan

6 Din skole vil modtage en komplet Survival Skills pakke, og lærere på overbygningen vil få en grundig indføring i deres rolle under de tre gamedays. En repræsentant fra erhvervsskolerne faciliterer dagene. Pakken indeholder: Lærermanual som klæder involverede lærere på til at guide eleverne igennem de tre gamedays. Kick-off med introvideo om Survival Skills Gamedays for alle deltagere. Gamekit; materialer der skal bruges ifm. De praktiske opgaver. Afsluttende pep-talk om erhvervsuddannelserne.

7 Gamedays udmunder i en branding af erhvervsskolernes uddannelser. Ved hjælp af en Nipnapper-gimick får alle elever en kort og humoristisk oplysning om hvad de kan vælge imellem. Forældrekontakt; Eleverne kommer hjem med en mini-nipnapper i lommen og kan prøve den af på familiemedlemmer og venner – som på den måde bliver præsenteret for uddannelserne og de fire indgange. Eleverne kan med app’en vise huset, de har skabt og vise instagram billeder fra Survival Skills.

8 Survival skills indbefatter: Teknologiske læringsmetoder Tværfaglig undervisning Teamsamarbejde

9 Grundskoleeleverne Positiv holdning til erhvervsuddannelser Før: 29 % Efter: 59 % Negativ holdning Før: 7 % Efter: 2 % 82 % siger de har lært noget nyt om erhvervsuddanelser

10 Grundskolelærerne Hvordan var dit indtryk af elevernes engagement? Godt/glimrende: 97 % Hvordan vil du vurdere spillets bidrag til, at flere vil overveje en erhvervsuddannelse? Godt/glimrende: 77 % Hvordan vil du samlet set vurdere spillet Survival Skills? Godt/glimrende: 95 %

11 Promofilm Baggrund og kommentarer Intro for elever Instruktionsvideoer

12 www.survivalskills.dk Kontakt: Bjarne Andersen – bia@mediacollege.dkbia@mediacollege.dk Lars Rye – lr@esaars.dklr@esaars.dk


Download ppt "Survival Skills er tre gamedays hvor elever i de ældste klasser gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google