Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tema MÅL Mentaltræning der virker MÅL En svømmers forløb med det mentale arbejde med procesmål og hans refleksioner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tema MÅL Mentaltræning der virker MÅL En svømmers forløb med det mentale arbejde med procesmål og hans refleksioner."— Præsentationens transcript:

1 Tema MÅL Mentaltræning der virker MÅL En svømmers forløb med det mentale arbejde med procesmål og hans refleksioner.

2 Mentaltræning der virker - MÅL 2 Tema: Arbejder med at ændre stil i crawl. Svømmer født i ’96. Træningspas mandag til og med lørdag. 9 vandpas - i alt 16-18 timer. 3 styrkepas - i alt 2½ time. Arbejdede systematisk med procesmål i 23 uger i 2013- 2014 – i ca. 3 træningspas/uge nedskrev hans sit arbejde med procesmål.

3 Eksempler på svømmerens procesmålsarbejde… 3

4 Svømmerens refleksioner Mentaltræning der virker - MÅL 4 ”Alt i alt er min teknik er samlet set blevet meget bedre. Jeg kan nu holde linjen i crawl langt mere afslappet, og mit benspark er klart mere dynamisk. Jeg svømmer hurtigere og har sat flere PR”. (4/4) ”For mig har procesmål været en kæmpe stor hjælp i den daglige træning, for jeg hele tiden kan se, at jeg flytter noget, og at hver træning kan gøre en forskel. Arbejdet med procesmål har derfor fungeret motiverende for mig og gjort, at jeg gjorde mig umage. Det har ligeledes gjort mig mere komfortabel, når jeg tager afsted til svømmestævner, fordi at jeg kan se på mine skemaer, at min teknik har forbedret sig. ” (1/4) ”En anden fordel er at jeg er blevet mere bevist om, hvad der gør sig gældende, når jeg svømmer godt, og det er derfor lettere at overføre under konkurrence.” (2/4) ”Jeg har været rigtigt godt tilfreds med at arbejde med procesmål. Set i bakspejlet, har det været en af de faktorer som har medvirket i, at jeg lige har sat store personlige rekorder. Det til trods for at jeg undervejs har været nødsaget til at sige farvel til min træner, som jeg har haft glæde af i ca. 4 år. ” (3/4)

5 Procesmål er mål for måden hvorpå præstationen skal gribes an. Målet vedrører processen og knytter sig oftest til adfærd/handlinger (teknik og taktik) og tanker (mentalt). Procesmål er et „hvordan“-mål og anviser vejen til, hvordan du når resultatmålet. Mentaltræning der virker - MÅL 5 Hvad er procesmål?

6 Blive inspireret mere om procesmålsarbejde og andre mentale værktøjer. Klik på billedet… Mentaltræning der virker - MÅL 6


Download ppt "Tema MÅL Mentaltræning der virker MÅL En svømmers forløb med det mentale arbejde med procesmål og hans refleksioner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google