Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!"— Præsentationens transcript:

1 Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!

2 Oversigt VisionStrategi 1 Manøvre 1.1 Manøvre 1.2 Manøvre 1.3 Strategi 2 Manøvre 2.1 Manøvre 2.2 Manøvre 2.3 Mission

3 FDFs formål Oversigt VisionStrategi 1 Manøvre 1.1 Manøvre 1.2 Manøvre 1.3 Strategi 2 Manøvre 2.1 Manøvre 2.2 Manøvre 2.3 Mission Udvikling af sjove aktiviteter Cool forkyndelse Techno- gudstje- neste Legens dag Innovationsdag for ledere Innovationsdag for børn Skum samtaler Andagts- bibliotek Vi vil være det sjoveste kirkelige ungdomsarbejde i byen

4 Missionen Kender I allerede: FDFs Formål: At møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus Missionen er det helt overordnede. Den siger ikke noget konkret, og tidshorisonten er uendelig. Dog skal vi alle kende den

5 Visionen Det vi vil i den nærmeste fremtid, typisk en tilstand vi vil opnå inden for 3-5 år. Noget lederne laver sammen. Et billede på fremtiden. Det skal være realistisk, have en slutdato men ikke konkretiseret. Fra del 1 har I medbragt en vision?

6 Landsforbundets vision FDFs vision er at være synligt Folkekirkeligt børne- og ungdomsarbejde, med livsvigtige fællesskaber og meningsfyldte aktiviteter.

7 Eksempel på at opsplitte visionen i strategier: Eks: For at have livsvigtige fællesskaber og meningsfyldte aktiviteter, skal vi: 1.Uddanne lederne til fremtiden 2.Udvikle nye mødeformer 3. Diskutere kvaliteten af aktiviteterne på klassemøderne 4. Fokusere på fællesskab og modvirke mobning

8 Opgave - strategi Hvis ikke I har lavet forretten Gå sammen 3 og 3 Hvilke temaer indeholder jeres vision? -Brainstorm. -Udvælg til sidst 5 temaer, prioriter rækkefølgen.

9 Plenumopsamling Udvælgelse af temaer til strategi – samt rækkefølgen.

10 Opgave - strategier Brainstorm på temaer til strategi. - Gruppearbejde om strategien.

11 Manøvrer Konkrete planer for hvad der skal gøres og hvornår. Manøvreplan for strategien om at uddanne lederne til fremtiden AktivitetSucces- kriterium DeadlineTovholderHjælpere Handling 1.1 Identificere relevante kurser 5 gode kurser til i år 1. februarJonasJens, Christian Handling 1.2 Kursusplan for alle Alle skal på min. Et kursus i år 15. martsKredslederSigne, Lars Handling 1.3 Arr. fremtidsse minar 90% af lederne er med 1. november IbenPer, Allan, Inger

12 Opgave Hver gruppe arbejder med én strategi. Beskriv manøvrerne i det udleverede ark. Skriv kun personer i arket, hvis I har snakket med dem.

13 Opsamling i plenum Hver gruppe præsenterer den strategi de har arbejdet med, og de manøvrer det skal udmøntes i.

14 Opsamling Kender alle visionen? Kender alle strategien?


Download ppt "Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google