Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rolleperspektiv Øvelsen rolleperspektiv benyttes til at ”tænke ud af boksen” ved at indtage et udenforstående perspektiv på den udfordring man bearbejder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rolleperspektiv Øvelsen rolleperspektiv benyttes til at ”tænke ud af boksen” ved at indtage et udenforstående perspektiv på den udfordring man bearbejder."— Præsentationens transcript:

1 Rolleperspektiv Øvelsen rolleperspektiv benyttes til at ”tænke ud af boksen” ved at indtage et udenforstående perspektiv på den udfordring man bearbejder eller fokusspørgsmålet, som er for dagen. Denne powerpoint indeholder en række fotos (der kan anvendes eller suppleres med flere). Disse fotos bruges som inspiration til at indtage en rolle / et andet perspektiv. Udvælg ca. 5 billeder. (Flere kan blive for ensformigt og give gentagelse)

2 Politikeren

3 Stand upper

4 Landmanden

5 Skoleeleven

6 Politibetjenten

7 Fodboldtræneren

8 Cirkusdirektør

9 Niels Erik Kjærgaard

10 Pædagoger 10

11 Lokalpolitikere Analyse af den organisatoriske innovationsevne fra maj 2010, hvor resultaterne blandt andet indikerede, at medarbejderne oplevede, at der ikke var accept for deres ideer i samme grad, som lederne oplevede det. Endvidere følte mange medarbejdere, at de kunne bidrage med mere, end de gjorde på daværende tidspunkt. iToppen skal medvirke til at eliminere disse barrierer for innovation.

12 Folk fra Vej & Park Ved opbygningen af iToppens funktionalitet har det været hensigten, at designe en overskuelig og enkel funktionalitet samtidig med, at værktøjet skal rumme alle facetter af processen forbundet med opsamling og spredning af ideer og løsninger 12

13 Kronprinsen


Download ppt "Rolleperspektiv Øvelsen rolleperspektiv benyttes til at ”tænke ud af boksen” ved at indtage et udenforstående perspektiv på den udfordring man bearbejder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google