Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
1
JORDFORBINDELSE
2
MISSION AARSTIDERNE genskaber den tætte forbindelse mellem dyrkningen af jorden og glæden ved maaltider, fulde af gode raavarer, sundhed, smagsoplevelser og nærvær. ”Du er hvad du spiser”
3
IDÈ AARSTIDERNE leverer økologiske fødevarer direkte til køkkendøren hos kunder, der værdsætter kvalitet, mangfoldighed og smagsoplevelser – og skaber derigennem økonomisk frihed til udvikling af virksomhed og medarbejdere. ”Jordforbindelse”
4
VISION 2002 I AARSTIDERNE er omtanke, kvalitet, kreativitet,
udvikling, vækst, gennemsigtighed og økologi HVERDAGSKOST
5
Medarbejderne vil udvikle AARSTIDERNE gennem
økologisk bevidsthed, positiv tænkning, ansvarsfølelse, åben dialog, engageret indsats, godt arbejdsmiljø kreativitet og personlig udvikling
6
FAKTA OM AARSTIDERNE A/S
Startet d. 1. januar fuldtidsbeskæftigede Omsætning i 1999 på kr. Omsætning i 2000 på kr. 70 fuldtidsbeskæftigede august 2001
7
SUCCESKRITERIER FOR AARSTIDERNE
At kunden får økologiske kvalitetsprodukter i et sortiment, der løbende udvikles. At kunden får de bestilte varer leveret på rette tid og rette sted. At kunden let kan komme i kontakt med AARSTIDERNE, uanset hvilket medie der vælges. At kunden oplever AARSTIDERNE som inspirerende, troværdige og professionelle.
8
PRODUKTER Abonnementer Specialvarer BasisKassen DogmeKassen
Lille GrøntKasse FastGood MixKassen FrugtKassen FrugtPosen FiskeKassen Blå FiskeKasse Lille Slagter Stor Slagter BrødPosen Specialvarer Ca. 600 varenumre. Fra øl og vin, over gryn og mel, til delikatesser, chokolade og kaffe.
9
HVORFOR AARSTIDERNE? Økologi Kvalitet Levering på din bopæl
Surprise oplevelse Opskrifter Story-telling Forbedrede kostvaner
10
LOGISTIK Kunde AARSTIDERNE Vognmand Pakkeri Gårde/leverandører
11
LOGISTIKFORLØB Om morgenen leverer eksterne leverandører til pakkeriet på Barritskov. Barritskov høster hele dagen og leverer løbende til pakkeriet. Frugt-, grøntsags- og kolonialkasser pakkes frem til kl I løbet af natten transporteres kasserne til terminaler i Århus, Odense og Avedøre. Næste morgen afhentes kød, brød og fisk hos leverandører og køres direkte til terminalerne. Fra kl læsser detaildistributionsvognene på terminalerne. Fra kl distribueres kasserne, og kundernes tomme kasser tages med hjem.
12
Konceptkørsel Dekoration Kølebiler Uniformering Uddannelse
Retur- og genbrugsemballage Gadedørsnøgler
13
LEVERINGSOMRÅDER
14
DET MOBILE KØKKEN Kogeskole Events Kurser Uddannelse
15
Organisationsplan
16
Omsætning og resultat 1999 - 2000
17
Resultat i % af omsætning
18
Vækstindex 2000
19
TURNOVER 2001
20
NUMBER OF BOXES 2001
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.