Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?"— Præsentationens transcript:

1 Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
Mon prisen er til forhandling her? Ønsker jeg (også) andre fordele end rabat? Skriv ned hvad det kunne være, og hav sedlen med. Ønsker jeg at sælgeren skal have det godt med handelen? Hvad vil jeg gøre hvis forhandlingen ikke giver noget resultat?

2 Beslut inden du går i gang
Smertegrænse  fx kr. Håb  fx kr. Bud  fx kr. (Skriv det ned på en lap papir, så holder du nemmere hovedet koldt undervejs)

3 Sådan købslår du Kom hurtigt på banen med dit første bud. Sig ikke for meget, vent på svaret. Vis respekt, og bevar det gode humør hele vejen igennem. Sig aldrig direkte nej til modpartens bud. Lyt til det, tænk lidt, og fremsig respektfuldt et nyt bud selv. Drop ALT om at argumentere. Hold dig til budgivning. INGEN TRUSLER! Bed om modbud når modparten afviser dit bud. Ros gerne modpartens bud (og evt. produktet). Sig at du er glad for forhandlingen. Bed om en modydelse når du giver en indrømmelse. Bliv ikke urealistisk grådig. Slut altid af med at bekræfte det gode forhold. Sig at du er glad for handelen, og spørg om han/hun også er glad.

4 Diskutér ikke Glem alt om hvad der er "rimeligt"
Drop trusler om at du vil købe varen andre steder Sig gerne hvad du har "brug for" Når modparten modsiger dig, så sig: "Hm" og nik respektfuldt

5 Vis respekt: Undgå at ... Vide (bedst) Modsige Prædike om værdier
Give ordrer True Forhøre Modsig aldrig!


Download ppt "Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google