Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse."— Præsentationens transcript:

1 Mit første spil Extreme Racing

2 Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse Så tegnede jeg fire kasser rund omkring kassen, de skulle forestille hjul Jeg lavede så en tegning med de lige streger, hvilket endte med at blive til rude og tag Afslutningsvis lavede jeg mynster på dækkende da jeg så kunne få det til at ligne, at hjulene drejer rundt.

3 Andet skridt var at lave en bane som bilen kunne køre rundt på Banen er meget simpel og består af en masse lige streger

4 Tredje skridt, der var det mest komplicerede, var at lave bevægelse til bilen For at gøre det muligt at dreje samtidig med at man kører og gøre det umuligt at køre gennem væggen, måtte jeg bl.a lave en variabel. Variablen kunne give farten er værdi, hvilket gør det muligt, at holde farten. Da jeg skulle gøre det umuligt at køre gennem muren skulle jeg fortælle programmet, at hvis rød berører sort skal den gå 10 skridt baglæns og ændre farten med -1

5  Som et sidste skridt lavede jeg små detaljer som f.eks det lille træ i venstre hjørne

6 Jeg syntes det færdige resultat var godt, hvis man tænker på at det var mit første spil.


Download ppt "Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google