Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!"— Præsentationens transcript:

1 Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!

2 Så er der gået lidt tid sin jeg skrev sidst. Jeg er nu blevet så gammel, at mine to-benede mener at jeg skal til at lære noget. Derfor er vi startet i Kreds 3, på hvalpeholdet. Vi har haft noget de kalder ”Lydighed” – mærkeligt – handler bare om at komme hen til maden, og i dag har vi haft ”C-arbejde”. Kik med hvis du har lyst. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

3 Der var en fyr der havde en klud, som sad fast på en pind. Pinden brugte han til at få kluden til at fare frem og tilbage, så hvad skal man? Klik for næste billede eller vent 30 sek. Man går da efter pinden!!

4 Nå, men det syntes de to-benede ikke var sjovt, så jeg fik ikke nogle kiks! I stedet fik jeg den ide at tage fat i kluden – og straks skete der noget Klik for næste billede eller vent 30 sek.

5 Jeg kæmpede godt, og fik min til sidst nedlagt kluden, og så måtte vi hellere løbe og vise alle de andre at jeg fik den. Klik for næste billede eller vent 30 sek. Mor var stolt!

6 Jeg har fået en hel masse nye kammerater på træningspladsen! Her er et par af dem Klik på X i øverste højre hjørne for at lukke denne side.


Download ppt "Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google