Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre."— Præsentationens transcript:

1 Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre eller formindske billedet, inden du anvender det) Højreklik på billedet > Rækkefølge > Placer bagest Udviklingsforløb Kystdestination Møns Klint Præsentation 18. november 2013 Præstekilde Hotel kl. 14-16.00

2 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Kystdestination Møns Klint På Møns Klint kan du opleve en verden du ikke troede eksisterede i Danmark. Oplevelser, der kun venter på at blive opdaget af dig. Den smukkeste og mest dramatiske kridtklint i verden. Et bagland med attraktioner, fantastiske strande, overnatningssteder, lokale fødevarer, vandre og cykelruter, kulturhistorie og maritime oplevelser. Potentialet er stort og passer ind i regionens turismestrategi, der fokuserer på en bæredygtig udvikling med afsæt i kulturhistorien, lokale fødevarer og kystturisme. Møns Klint er jf. Visitdenmarks imageanalyse den mest kendte kyst- destination i Østdanmark og bruges allerede massivt i markedsføringen internationalt og nationalt.

3 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Udviklingen af Kystdestination Møns Klint vil have positiv afsmitning på hele kommunens turisme. I baglandet er der masser af oplevelser, købstæder og attraktioner, der skal samarbejdes med.

4 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Mål med udviklingsforløbene At bringe turismevirksomheder, kulturinstitutioner og evt. fødevarevirksomheder ind i et innovationsforløb, der skaber spring i virksomhedernes vækst

5 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Målgruppe Etablerede små og mellemstore turismevirksomheder på Østmøn med vækstambitioner. Turismevirksomheder (overnatning, attraktion, bespisning, shopping, transport), Kulturinstitutioner (museer, slotte, godser, herregårde, attraktioner.) Og virksomheder fra tilgrænsende brancher, hvor der er tale om et betydeligt turismeindhold (bl.a. fødevarer)

6 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Udviklingsforløb med fokus på vækst Et struktureret vækstforløb af min. ½ års varighed, hvor deltagerne arbejder med egen innovation og forretningsudvikling samt et efterfølgende opfølgningsforløb, hvor der følges op på deltagernes gennemførelse af vækstforløbets resultater. Vækstforløbet er typisk struktureret som tematisk definerede seminarer med forud defineret hjemmearbejde.

7 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Udviklingsforløb med fokus på vækst Krav: Deminimis erklæring Den enkelte virksomhed har ret til at modtage støtte svarende til en værdi af 200.000€ i løbet af 3 på hinanden følgende år. Erklæringen dokumenterer, hvor stor en del af denne støtte projekt Kystdestination Møns Klint giver den enkelte virksomhed. Ved indgåelse i andre statsstøtteaktiviteter må den totale støtte ikke overstige 200.000€

8 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Indholdsmæssigt fokus Primært fokus på værdikædeinnovation med udgangspunkt i den enkelte virksomheds egne ønsker og potentialer. Parallelt og suppelerende vil der også være fokus på en mere generel struktur og strategisk udvikling.

9 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Form Arbejdet med egen innovation og forretningsudvikling sker i en gruppe af deltagende virksomheder. De andre virksomheder bidrager således også med inspiration, motivation og viden. Projekt Kystdestination Møns Klint er facilitator/tovholder på udviklingsforløbene og seminarerne.

10 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Pakketilbud eller sammenkædede tilbud Projektet stiler mod sammenkædede tilbud til turister. Der lægges vægt på virksomhedernes udvikling som oplevelses- og turismevirksomhed. Dette særligt med henblik på virksomhedernes mulighed for udvikling sammen med andre, som vil i samme retning.

11 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Forløb TidIndhold November 2013Informationsmøde Indlæg om turistanalyser og udviklingsforløb Januar 2014Seminar: Kreativ idéskabelse. Indlæg fra trendspotter og forløb med idéudvikling Februar 2014Seminar: Bearbejdning af idéer Udvikling af idéerne under vejledning Marts-april 2014Innovationsforløb starter i de enkelte grupper Kystdestination Møns Klint stiller tovholder til rådighed Handlingsplan lægges

12 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Forløb TidIndhold Marts-april 2014 Indhentning af ekstern viden og udvikling af idéerne støttes af tovholder April-maj 2014 Igangsættelse og justering af idéerne støttes af tovholder Maj-august 2014 Højsæson – idéerne afprøves i praksis Støttes af tovholder ved behov September 2014 Evaluering af innovationsforløb Oktober-november 2014Konference Virksomheder fremlægger forløb og erfaringer. Fremadrettede handlinger identificeres.

13 Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning:


Download ppt "Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google