Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig."— Præsentationens transcript:

1

2  Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig. Jeg har også indsat en funktion der gør at min figur (katten) drejer rundt, mens lydene spilles.

3 Dette er det spil jeg har arbejdet med at lave. Spillet er meget lig pacman, her er man bare en slange, og så skal man undgå smiley’erne. Det går ud på at samle alle de pink prikker for at vinde.

4 Denne funktion gør at når man trykker på pil opad, bevæger slangen sig opad, det er den der hedder ”ændr y med 10”, hvis farven berører rød stopper slangen. Jeg har også gjort sådan at når man trykker opad, skifter slangen udtryk, altså den vender sig. Denne funktion gør er når den lille slange rammer en af de gule smiley’er ryger den tilbage til start punkt og skifter udtryk/retning som i at den vil gå mod højre.

5 På denne måde har jeg diageret hvor jeg vil have de små smileyer til er bevæge sige hen. Det har jeg gjort så simpelt som at bestemme hvilken koordinater den skal følge i rækkefølge. Dette er mit forsøg på at få de lilla prikker til at forsvinder når slanger rammer dem, men jeg kan ikke få det til at virke.


Download ppt " Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google