Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens."— Præsentationens transcript:

1

2 Sådan skaber vi et kampagnekorps

3 Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens arbejde har sekretariatet arbejdet på at skabe nye indtægtsmuligheder. En af strategierne er vedtagelsen om oprettelsen af et kampagnekorps. Beslutningen om et kampagnekorps er taget af Hovedbestyrelsen, og vi er nu i fuld gang med implementeringen.

4 Formål Kampagnekorpset har ét formål….. At samle penge ind

5 Organisering Der rekrutteres til events Kontakten mellem de involverede parter sker fortrinsvis via de elektroniske midler Kampagnekorpset styres fra Sekretariatet

6 Rekrutteringskanaler Lokalafdelingernes netværk Lokalafdelingernes Frivilliglister Informatørerne Hjemmesiden Facebook Ungekontakterne Nyhedsbreve (eksisterende) LinkedIn Projekt Frivillig Lokalaviser Virksomheder, Lions Club idrætsklubber m.m.

7 Jobprofiler Planlægningsgruppen (Planlægningsgruppen udgør arbejdsgruppen og styrer forberedelserne)

8 Organisering Koordinering Økonomisk overblik Udadvendt Kontaktskabende Systematisk Overblik Lederevner Promotion Markedsføring Personerne i planlægningsgruppen skal indeholde en eller flere af følgende kompetencer - alt efter opgavens art:

9 Jobprofiler fortsat Frivillige (Frivillige som møder op på dagen eller i en begrænset periode uden planlægningsansvar)

10 Gruppen af frivillige skal indeholde en eller flere af følgende kompetencer - alt efter opgavens art: Kunne afsætte dagen til at hjælpe i en god sags tjeneste Fysisk mobile Parate til at tage de opgaver, der kommer Sælger-gen

11 Opgaver i 2014 Første opgave: at øge Butiksindsamlingen i udvalgte byer, hvor vi mener, der er potentiale Anden mulige opgave: evt. at planlægge 2 større arrangementer

12 Samtale Sekretariatet/Kampagnekorpset er afhængige af et godt samarbejde med lokalafdelingerne. Hvad lægger I vægt på i den sammenhæng? Har I råd til rekrutteringen? Brug modellen om ”Lokalafdelings events” og ”Centrale events/indsamlinger/Kampagnekorps” som udgangspunkt for jeres samtale.

13 Lidt om Frivilliglisten Hvad sker der, når en person melder sig som frivillig via vores hjemmeside eller en lokalafdeling skriver nogle ind på samme måde? Der sendes automatisk 4 mails fra serveren: en til den frivillige med en tak samt løftet om, at blive kontaktet af lokalafdelingen. en til lokalformanden med personens data en til den ansvarlige for listen med personens data en til organisationskonsulenten med personens data

14 Frivilliglisten Hvordan ser lokalafdelingen sin liste? Formanden og den ansvarlige person har adgang til listen via brugernavn/mailadresse samt et selvvalgt password. Formanden sender besked, når der skiftes ansvarlig. Sekretariatet er de eneste, der kan slette personer. Alle kan redigere i deres egen liste.

15 Frivilliglisten Hvordan bruger man frivilliglisten? Kontakt hurtigt nye frivillige og afstem forventninger Kontakt de nuværende frivillige og afstem forventninger Forsøg løbende at opdatere data

16

17 Frivilliglisten Hjælp til Frivilliglisten under formandsmødet! Kære formænd samt ansvarlig for Frivilliglisten. (Formanden bedes videresende denne mail til den ansvarlige for listen i lokalafdelingen). Har I problemer eller spørgsmål i forhold til Frivilliglisten, står vi til rådighed under formandsmødet. Har I styr på hvilke 2, der har adgang til jeres liste? (formand + den med ansvar for listen) Får begge en automatisk mail, når en ny frivillig melder sig via nettet? Har I nye frivillige liggende i skuffen, som mangler at komme på Frivilliglisten? Har I styr på log-in-koder og procedurer? Har I frivillige, der skal slettes? Har I frivillige stående på jeres liste som hører til i en anden afdeling? Eller noget helt tredje….. Velkommen hos Mai Choe Thode i vores stand ”Frivilliglisten” Lørdag kl. 13.00-14.00 Eller send en mail til Finn Jarnvig på fja@scleroseforeningen.dk


Download ppt "Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google