Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole. Hun havde hovedpine, og næsen løb. I klasseværelset tog hun plads ved siden af Natasha. Det gik snart op for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole. Hun havde hovedpine, og næsen løb. I klasseværelset tog hun plads ved siden af Natasha. Det gik snart op for."— Præsentationens transcript:

1 Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole. Hun havde hovedpine, og næsen løb. I klasseværelset tog hun plads ved siden af Natasha. Det gik snart op for hende, at Natasha heller ikke var rask. Er du OK Natasha? Ikke rigtigt, men min mor sagde, at jeg var nødt til at gå i skole “Host” “Host”. Det gjorde min mor også. Men jeg hoster ikke. Du burde nu holde dig for munden.

2 Ved frokostid gik Amy og Natasha på toilettet. Natasha var sulten og skyndte sig ud for at spise frokost. Kom nu Amy, jeg er sulten! Vent lige lidt, jeg skal lige vaske mine hænder. Lad dog være. Jeg vasker aldrig hænder, og jeg har ikke taget skade.

3 Mens hun spiste frokost, talte Amy med sin ven Harry om sin hovedpine og snottede næse. Det gør virkelig ondt, og jeg tror også, at jeg er ved at redde mig en hoste. Har du ikke noget antibiotika derhjemme, du kan tage? Det er en god idé. Vi har stadig noget tilbage fra min søsters mellemørebetændelse. Jeg spørger min mor.

4 Kom, lad os gå hen til Rikke. Men dog. Lad mig se. Det er ikke så slemt. Vi sætter bare plaster på. Auuuv, mit knæ bløder. Efter frokost gik børnene ud for at lege. Harry faldt og fik en dyb flænge i sit knæ.

5 Gå hjem og sov og tag noget smertestillende mod hovedpinen, hvis du føler behov for det. Men hun er syg, du er nødt til at give hende noget antibiotika. Jeg beklager, men det er der ingen grund til. Da Amy kom hjem, besluttede hendes mor sig for at tage hende med til lægen. Han sagde, at hun havde en slem forkølelse.

6 Du var ikke i skole idag, er du ok? Nej, i nat begyndte mit knæ at gøre rigtigt ondt, så min mor tog mig til lægen. Han sagde, at der er betændelse i mit sår. Åh nej, gav han dig noget smertestillende? Nej, han gav mig antibiotika for at slå infektionen ned, men sagde til mig, at jeg skulle tage alle pillerne, til kuren er færdig. Harry var ikke i skole næste dag, så Amy besøgte ham på vej hjem fra skole.


Download ppt "Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole. Hun havde hovedpine, og næsen løb. I klasseværelset tog hun plads ved siden af Natasha. Det gik snart op for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google