Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang."— Præsentationens transcript:

1 En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang tid på denne?” Og Herren svarede: “Har du set alle de specifikationer jeg må hava for at forme henne?

2 "Hun skal kunne vaskes, men skal ikke være lavet af plastik, have over 200 bevægelige led, alle skal kunne blive erstattet og hun skal kunne arbejde på en diæt. Hun skal klare 4 børn på samme tid, Give et kys, puste på et skrabet knæ, trøste et knust hjerte, og alt dette skan hun gøre med kun to hænder ".

3 Englen blev forundret over alle de egenskaberne.
“Kun to hænder....Umulig! Og dette er kun en standardmodel?! - Det er for meget arbejde på en dag... Vent til i morgen med at gøre hende færdig“.

4 Englen nærmede sig og rørte ved kvinden.
“Det vil jeg ikke”, protesterede Herren. “Jeg er så tæt på at fuldende denne skabning, som er mit hjertes favorit. - Hun helbreder sig selv når hun er syg, og kan arbejde 18 timer i døgnet.” Englen nærmede sig og rørte ved kvinden.

5 “Kan hun tænke?" Spurte englen. Gud svarede:
“Men du har lavet hende så blød, Herre” “Hun er blød", sagde Gud, “men jeg har også lavet hedne stærk. Du kan ikke gætte, hvad hun kan udholde og klare.” “Kan hun tænke?" Spurte englen.  Gud svarede: “Hunkan mere end bare tænke. Hun kan også ressonere og forhandle "

6 “Det er ikke nogen lækage... Det er en tåre“, rettede Herren ham.
Englen blev obs på noget, strakte hånden frem og rørte ved kvindens kind... “Herre, det ser ud som om denne model har en lækage. Jeg syntes, du prøver at give hende for mange nye ting.” “Det er ikke nogen lækage... Det er en tåre“, rettede Herren ham. “Hvad er den til?," spurte englen.

7 Dette gjorde stort indtryk på englen; “Du er et geni,
Og Gud sagde: “Tårene er hendes måde at udtrykke sig på, Hendes sorg, hendes villedelse, hendes kærlighed, hendes ensomhed, hendes lidelse og hendes stolthed.” Dette gjorde stort indtryk på englen; “Du er et geni, Herre. Du har tænkt på alt. Kvinnen er virkelig Vidunderlig!"

8 De smiler når de vil skrige.
Det er hun! Kvinden har styrker som manden beundrer. De tåler vanskeligheter, de bærer tunge byrder, de bærer på lykke,  kærlighed og meninger. De smiler når de vil skrige. De synger når de vil græde. Græder når de er lykkelige og ler når de er nervøse.

9 De kæmper for det de tror på. De er imod uretfærdighed.
De tager ikke et “nej” for et svar når de tror der findes en bedre løsning. De giver sig selv for at familien skal have det godt. De følger en veninde til lægen, fordi veninden har lægeskræk. De elsker betingelsesløst.

10 De græder når deres børn opnår noget godt.
De udviser glæde, når hører om en fødsel eller et bryllup.

11 Deres hjerter bliver knust, når en venninde dør.
De lider under tabet af en elsket, men de er stærke, når de tror, at der ikke er flere kræfter. De vet at et kys og et klem kan hele et knust hjerte.

12 Hun glemmer hvad hun er værd.
Men, der findes en fejl med kvinden: Hun glemmer hvad hun er værd.

13 Send denne til kvinderne i dit liv, for at minde dem på, hvor fantastiske e er...
.. Også til de mænd du kender, for nogle gange trænger de til at blive mindet på det. Oversat fra norsk til dansk af **Maja**


Download ppt "En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google