Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Elevrådet – EUC Syd. Fysiske rammer  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Elevrådet – EUC Syd. Fysiske rammer  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Elevrådet – EUC Syd

2 Fysiske rammer

3  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer

4  Problem:  Toiletpapiret er som sandpapir i Sønderborg.  Bedre opfyldning af papir & håndklæder.  Regulering af kold og varmt vand på toiletter i Sønderborg.  Dispensere til papir skal udskiftes til nogle mere økonomiske modeller, men stadig med noget fornuftigt toiletpapir og håndklædepapir. Toiletforhold

5  Løsning:  Vi mener den letteste løsning er at få noget andet slags toiletpapiret over hele skolen.  Vi mener det er et fælles problem på mange skoler, at der bliver fyldt alt for sjældent op. (snak med rengørings-personalet)  På Sønderborg EUC Syd har vi ikke mulighed for at regulere vandets temperatur. Dette kan løses ved at få sat manuel regulering på alle vandhaner.  Løsning på dispensere er, at finde nogle der er mere økonomiske og miljøvenlige. Disse skal stadig havde en ordentlig kvalitet. (Dette hænger lidt sammen med punkt 1. ang. udskiftning af toiletpapir).

6  Problem:  Bedre indeklima i alle lokaler. Generelt alle afdelinger.  Gøre EUC Syd mere grøn og miljøvenlig  Bedre varme- / kulderegulering af alle lokaler Indeklima

7  Løsning:  Installering af genveksventilation, hvis der ikke er noget ventilation. Uddanne pedeller i genveksventilation.  Den måde vi kan gøre EUC Syd mere grøn og miljøvenlig er fx at være med i projekt Zero. Foredrag om en mere grøn og miljøvenlig skole (For Projekt Zero ud til de forskellige EUC Syd afdelinger)  Vi mener at løsningen er, at pedellerne skal uddannes i indeklima regulering. Måske kan det havde noget med de radiator at gøre som vi har. De skal muligvis udskiftet.

8  Problem:  Gæster der kommer på besøg i de forskellig værksteder har ingen sikkerhedsudstyr på.  Dårlig udsugning hos industri teknikere i Sønderborg. Sikkerhed

9  Løsning:  Alle gæster, der skal på besøg i værksteder, skal have påført sikkerhedsudstyr (sikkerhedssko osv.)  Få sat ny udsugning op. Når de fx svejser, kommer der mange giftige dampe, som skal kunne blive suget væk.

10  Problem:  Elever er for dårlig til at rydde op efter sig selv.  Rengøring i de forskellige værksteder er for ringe (dette har både noget med sikkerhed og sundhed at gøre). Eventuel

11  Løsning:  Sætte strengere regler op omkring, at elever selv skal rydde op i de lokaler/klasseværelser de er i.  Den måde vi kan løse det på er, at der også bliver sat nogle strengere regler op omkring sikkerhed og sundhed (Rengøring).

12 Undervisning

13  Mere aktiv undervisning  Mindre rutine  Undervisnings materialer Undervisning

14  Fastholde skemaet  Større ændringer i skemaet  Hurtigere udmelding ved sygdom Skema planlægning

15  Tilstede i timerne  Overholde fravær Lærer/ Elev

16 Sociale og kulturelle forhold

17  På tværs af adresser og afdelinger Sociale arrangementer

18  Rygekort - månedlig betaling Rygearealer

19  Sikkerhedskravene i værkstederne overholdes ikke  Konsekvenser Brud på sikkerhedslove

20  Tilrette lægge skemaet mere konstruktivt  Erhvervslivet For mange pauser

21 Kommunikation

22  Handelsskolen/ EUC - Lærer til elev - Lærer til lærer  Forbedringer Info

23  Wipe  Blackboard App Platforme


Download ppt "Velkommen Elevrådet – EUC Syd. Fysiske rammer  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google