Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tilsynsaftaler med kommuner Vintertrafik. Tilsynsopgaven Da Vejdirektoratet ikke har eget tilsyn og sidder centraliseret i Aalborg, er der af og til behov.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tilsynsaftaler med kommuner Vintertrafik. Tilsynsopgaven Da Vejdirektoratet ikke har eget tilsyn og sidder centraliseret i Aalborg, er der af og til behov."— Præsentationens transcript:

1 Tilsynsaftaler med kommuner Vintertrafik

2 Tilsynsopgaven Da Vejdirektoratet ikke har eget tilsyn og sidder centraliseret i Aalborg, er der af og til behov for tilsyn lokalt rundt omkring i landet. Opgaven indeholder: Syning af vejrlig: Til at supportere Vejdirektoratets Vintervagtcentral med at vurdere vejrprognoserne Syning af vejtilstand: Til at hjælpe Vejdirektoratets Vintervagtcentral med at vurdere, hvornår udkald er nødvendige 2.

3 To former for samarbejde Almindelig vidensdeling Kommuner kan kontakte Vejdirektoratets Vintervagtcentral med generelle oplysninger om vejret, ligesom Vejdirektoratet deler oplysninger om, hvornår der foretages udkald. Der foretages ikke registreringer og afregning for denne form for samarbejde. Aftale om tilsyn Der oprettes aftale mellem kommunen og Vejdirektoratet, som tillader, at når der hos Vejdirektoratets Vintervagtcentral opstår et behov for at kalde kommunen ud og udføre tilsynsopgaven. Denne form for udkald foretages på Vejdirektoratets initiativ, og registreres af Vejdirektoratet. 3.

4 Aftale om tilsyn Aftalen er opbygget som en løs aftale, der sætter rammerne for samarbejdet. Den præcise procedure aftales imellem den opgaveansvarlige hos Vejdirektoratet, Jørgen Stenholt Hansen, og kommunen. Ydelserne igangsættes af Vejdirektoratets Vintervagtcentral, som også står for registrering af udkaldet. Ydelsen honoreres med 735,- kr. pr. time, og fakturagrundlag udsendes månedligt. 4.


Download ppt "Tilsynsaftaler med kommuner Vintertrafik. Tilsynsopgaven Da Vejdirektoratet ikke har eget tilsyn og sidder centraliseret i Aalborg, er der af og til behov."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google