Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Samarbejde med Jobcentrene ”fremtidens arbejdsmarked er for de uddannede !!!” Det er dokumenteret, at den danske arbejdsstyrke skal efteruddannes og opkvalificeres.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Samarbejde med Jobcentrene ”fremtidens arbejdsmarked er for de uddannede !!!” Det er dokumenteret, at den danske arbejdsstyrke skal efteruddannes og opkvalificeres."— Præsentationens transcript:

1 Samarbejde med Jobcentrene ”fremtidens arbejdsmarked er for de uddannede !!!” Det er dokumenteret, at den danske arbejdsstyrke skal efteruddannes og opkvalificeres for at opnå den fleksibilitet og det vidensniveau, der efterspørges på fremtidens arbejdsmarked

2 Netværkslokomotivet 2009 At ca. 1 mio. voksne har utilstrækkelige læse- og regnefærdigheder Fordobling af FVU kursister fra ca. 20.000 til 40.000 kursister om året. 60 – og 85 % er i målgruppen for FVU. Ordblinde, ligger mellem 3 – 5 %. 2.200 afklaringer i Horsens/Hedensted 7.500 i hele netværket. 55 FVU hold i Horsens/Hedensted 145 i hele netværket. 100 nøglepersoner fra Horsens kontoret 230 i hele netværket.

3 Jobcenter Horsens 55 kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 4 og 5. 60 % kunne med fordel følge et FVU forløb / orblindeundervisning. 23 – 83 % af virksomhedernes medarbejdere er i FVU– målgruppen. 20 sagsbehandlere fra Jobcentret blev nøglepersoner. Jobmesser

4 Afklaring i basiskompetencerne dansk og regning. Kontanthjælpsmodtager.Ledige.Unge. Ordblinde har den største motivation. Individuel tilbagemelding til alle.

5 Jobcenter Hedensted Afklaringsforløb Ledige. Anden aktør. En halv times oplæg. 40 % - 80%. Jobcenter Skanderborg Vejlederhjørne.Jobmesser.

6 Tekniske skoler Skjern Tekniske skole Århus Tekniske Skole 25 % har brug for læse- eller ordblindeundervisning Det er en forebyggende indsats med flere vindere. Der en del elever, som får styrket selvtilliden. Skolerne ”tjener” på, at frafaldet bliver minimeret, og dem der bliver i skolesystemet, skal kommunerne ikke tage sig af. Det er en forebyggende indsats med flere vindere. Der en del elever, som får styrket selvtilliden. Skolerne ”tjener” på, at frafaldet bliver minimeret, og dem der bliver i skolesystemet, skal kommunerne ikke tage sig af.

7 Brug os som sparringspartnere ! Brug os som sparringspartnere ! Vi vil gerne bruges som sparringspartnere. Vi har ind imellem ideer til, hvad der kan gøres, og det vi kan medvirke til koster ikke – ud over det bidrag, som kommunerne allerede giver. Vi dækker følgende kommuner. Middelfart, Kolding, Vejle, Fredericia, Hedensted, Horsens, Odder, Skanderborg, Silkeborg, Herning og Ikast-Brande.


Download ppt "Samarbejde med Jobcentrene ”fremtidens arbejdsmarked er for de uddannede !!!” Det er dokumenteret, at den danske arbejdsstyrke skal efteruddannes og opkvalificeres."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google