Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vision for Sciencefagene Den grønne læseplan Hvidovre kommune.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vision for Sciencefagene Den grønne læseplan Hvidovre kommune."— Præsentationens transcript:

1 Vision for Sciencefagene Den grønne læseplan Hvidovre kommune

2 0-2 klassetrin De faglige mål for 1 og 2 klassetrin. Quarks undervisningstilbud med afsæt i de faglige mål. Grønt flag, grøn skole emner, der harmonere med de faglige mål. o Understøtter uddannelse i bæredygtig udvikling Sciencekommunens nuværende og fremtidige tilbud, der harmonere med de faglige mål Åbenskole tilbud, nuværende og fremtidige, der harmonere med de faglig mål. Herunder Quarkcenterets udeskolevejleder.

3 3-4 klassetrin De faglige mål for 3 og 4 klassetrin. Quarks undervisningstilbud med afsæt i de faglige mål. Grønt flag, grøn skole emner, der harmonere med de faglige mål. o Understøtter uddannelse i bæredygtig udvikling. Sciencekommunens nuværende og fremtidige tilbud, der harmonere med de faglige mål Åbenskole tilbud, nuværende og fremtidige, der harmonere med de faglig mål. Herunder Quarkcenterets udeskolevejleder.

4 5-6 klassetrin De faglige mål for 5 og 6 klassetrin. Quarks undervisningstilbud med afsæt i de faglige mål. Grønt flag, grøn skole emner, der harmonere med de faglige mål. o Understøtter uddannelse i bæredygtig udvikling. Sciencekommunens nuværende og fremtidige tilbud, der harmonere med de faglige mål Åbenskole tilbud, nuværende og fremtidige, der harmonere med de faglig mål. Herunder Quarkcenterets udeskolevejleder.

5 Progression 0-6 klassetrin Fælles mål lægger op til en progression i den måde de er bygget op på. Vi følger denne progression og sikrer samtidigt en stor variation og en metodefrihed, som giver lærerne de bedste rammer for en god og langsigtet planlægning. Følger man den ”grønne” læseplan, sikrer skolelederne samtidigt en bedre overlevering fra klassetrin til klassetrin og derfra videre til udskolingen, idet man ved hvilke temaer der er blevet undervist i.

6 7-9 klassetrin De faglige mål for 7, 8 og 9 klassetrin. Quarks undervisningstilbud med afsæt i de faglige mål. Grønt flag, grøn skole emner, der harmonere med de faglige mål. o Understøtter uddannelse i bæredygtig udvikling. Sciencekommunens nuværende og fremtidige tilbud, der harmonere med de faglige mål Åbenskole tilbud, nuværende og fremtidige, der harmonere med de faglig mål. Herunder Quarkcenterets udeskolevejleder.

7 7-9 klassetrin De fællesfaglige fokusområder Som noget nyt skal eleverne i 7-9 klasse arbejde mere på tværs af de 3 sciencefag end de tidligere har gjort. Dette arbejde er vi allerede i fuld gang med på Sciencemøderækken. Her laver vi fælles planlægning og erfaringsudveksling, samt deling af konkrete undervisningsforløb. I denne fase er der et stort behov for fællestænkning


Download ppt "Vision for Sciencefagene Den grønne læseplan Hvidovre kommune."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google