Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Regionsmøder forår 2015

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Regionsmøder forår 2015"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Regionsmøder forår 2015

2     Dagsorden   Kl. 17:00 – 17:15 Indledning ved v/Hovedbestyrelsen   Kl – Præsentation og debat om vedtægtsforslag v/næstformand Peter Højland   Kl. 18:00 – 18:30 Introduktion af frivilligpolitik og -strategi v/adm. direktør Kim Høgh   Kl – Frivilligpolitik og -strategi drøftes ved bordene   Kl Kommentarer til frivilligpolitik og -strategi i plenum   Kl Evt. og afrunding   Kl Middag        

3 2015 – nye strategier og styrket synlighed
Nye strategier inden for forskning, kommunikation, forebyggelse og rådgivning, børn- og unge, fundraising, policy (påvirkning af omverdenen), frivillig – og også når vi kommer dertil for Hjerteforeningen 2020 Ny pressechef, ny forebyggelseschef Deltag i debatten på landsseminarets workshops Vær med til at præge udviklingen i Hjerteforeningen Vi har flere strategier på vej, bl.a. Presse og kommunikations-strategi, en børne- og unge strategi og en forebyggelsesstrategi. Jeg ved, at der har været spurgt meget til Hjerteforeningens synlighed bl.a. via frivilligrådet, og det er en høj prioritet for Hovedbestyrelsen at vi får styrket denne. Derfor er der bl.a. ansat ny pressechef, Jens Harder Højbjerg, som er i gang med at se på området. På landsseminaret i maj vil han stå for en workshop, hvor I har mulighed for at byde ind med jeres ideer og kommentarer. Det samme vil gøre sig gældende for Børne- og ungestrategien. Der er også ansat ny Forebyggelseschef, Morten Ørsted-Rasmussen, som har skrevet brevet, der var vedlagt invitationen til jer, og som vi stå i spidsen for ny forebyggelsesstrategi. Så i den kommende tid bliver der mulighed for at være med til at præge udviklingen i Hjerteforeningen på flere områder.

4 Landsseminar 9. & 10. maj 2015 Jazz-orkester og dans Workshops
Repræsen-tantskabs-møde Band: Lighthouse X Oplæg v/ Lars Skov Henriksen Lægefagligt oplæg Med denne velkomst vil jeg også meget gerne opfordre jer til at tage del i landsseminaret lørdag og søndag den 9. og 10. maj. Det bliver nogle rigtig gode og sjove dage, hvor vi skal samles til gode oplæg, middag og dans. Jeg kan allerede nu røbe at det bliver et spændende program med: Forsker fra Aalborg Universitet: Lars Skov Henriksen, der har forsket i frivillighed igennem mange år, Forskellige workshops, Oplæg ved et nyt band, Lighthouse X, der har valgt at støtte hjertebørnene. Bandet kommer og giver en smagsprøve på deres musik og fortæller om hvorfor de støtter hjertesagen, Jazzorkester, der spiller op til dans lørdag aften. Lægefagligt oplæg Og repræsentantskabsmøde. Alle er velkomne til at overvære hele repræsentantskabsmødet, selvom man ikke er delegerede med stemmeret. Så vi håber at se rigtig mange af jer.


Download ppt "Velkommen Regionsmøder forår 2015"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google