Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

2 moralske ”ligetil" spørgsmål Spørgsmål 2: Der er tid til at vælge en præsident for en ”Verdensregering” og du skal til stemmeurnen. Her er nogle facts.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "2 moralske ”ligetil" spørgsmål Spørgsmål 2: Der er tid til at vælge en præsident for en ”Verdensregering” og du skal til stemmeurnen. Her er nogle facts."— Præsentationens transcript:

1

2 2 moralske ”ligetil" spørgsmål Spørgsmål 2: Der er tid til at vælge en præsident for en ”Verdensregering” og du skal til stemmeurnen. Her er nogle facts om de 3 kandidater: Spørgsmål 1: En kvinde er gravid. Hun har i forvejen 8 børn. 3 er døve, 2 er blinde og 1 er mentalt retarderet. Selv har hun lige fået konstateret akut syfilis. Ville du under disse omstændigheder anbefale en abort?

3 2 moralske ”ligetil" spørgsmål Kandidat A: Plejer omgang med korrupte politikere og lader sig vejlede af astrologien. Har 2 elskerinder, er kæderyger og drikker 10 Martini dagligt. Kandidat B: Er 2 gange blevet smidt ud af regeringen. Sover indtil middag. Har røget opium som studerende. Drikker hver aften 1/4 liter Whisky. Kandidat C: Er hædret som krigshelt. Er vegetarianer, ikke-ryger, drikker højst eet glas øl og har aldrig haft udenomsægteskabelige affærer. Hvilken af disse 3 kandidater ville du vælge?.

4 2 moralske ”ligetil" spørgsmål Og dernæst til spørgsmål 1 Hvis du havde svaret bekræftende til en anbefaling om abort, ville Beethoven aldrig have været født! Først spørgsmål 2: Kandidat A er Franklin D. Roosevelt Kandidat B er Sir Winston Churchill Kandidat C er Adolf Hitler


Download ppt "2 moralske ”ligetil" spørgsmål Spørgsmål 2: Der er tid til at vælge en præsident for en ”Verdensregering” og du skal til stemmeurnen. Her er nogle facts."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google