Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvordan kan man afgøre en fugls køn? Indtil nu har jeg aldrig været i stand til at fastslå, hvilke der er af hankøn, og hvilke der er af hunkøn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvordan kan man afgøre en fugls køn? Indtil nu har jeg aldrig været i stand til at fastslå, hvilke der er af hankøn, og hvilke der er af hunkøn."— Præsentationens transcript:

1

2 Hvordan kan man afgøre en fugls køn? Indtil nu har jeg aldrig været i stand til at fastslå, hvilke der er af hankøn, og hvilke der er af hunkøn.

3 Jeg har altid troet, at det skulle afgøres kirurgisk, medens ornitologer talte om fjer, størrelse, næbbet og andre lige så idiotisk måder, som kræver timers observans af dem i deres naturlige omgivelser og så videre. Indtil nu... Af to fugle, hvilken er af hunkøn? På næste side kan du se to fugle. Studer dem nøje. Kig på dem og se om du kan afgøre, hvilken af de to, der er af hunkøn. Det kan gøres. Selv af folk med meget begrænset erfaring i fugleobservation.

4

5 Send nu dette til alle de mænd, du kender, og til alle kvinder, som har en god portion humor.


Download ppt "Hvordan kan man afgøre en fugls køn? Indtil nu har jeg aldrig været i stand til at fastslå, hvilke der er af hankøn, og hvilke der er af hunkøn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google