Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Høringssvar: 1. Strategisk satsning på elbiler. HTK foreslår opstart med foranalse med deltagelse af interesserede kommuner og andre parter for at sikre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Høringssvar: 1. Strategisk satsning på elbiler. HTK foreslår opstart med foranalse med deltagelse af interesserede kommuner og andre parter for at sikre."— Præsentationens transcript:

1 Høringssvar: 1. Strategisk satsning på elbiler. HTK foreslår opstart med foranalse med deltagelse af interesserede kommuner og andre parter for at sikre forankring og rette model. 2. Ny strategisk indsatsområde på energirenovering af private boliger i regionen. Som udgangspunktet for en foranalyse foreslås anvendt Høje-Taastrup Kommunes projektmodel GoEnergi|Høje-Taastrup. Dok nr. 31893/12. Sag. 11/33766

2 Kommunalt E-Mobility samarbejde Region Hovedstadens klimastrategi "Hovedstaden som førende elbilregion" HTK projektleder: Interreg NSR E- Mobility "Udvikling og implementering af E-Mobility Informations Centre" Strategisk Indsats: Hovedstadsregionen som førende elbilregion. Omkostningseffektivt ”tillægsmodul” til det EU-finansierede E-Mobility Informations Center?

3 Tage udgangspunkt i EMIC For-projekt: Afdækning af kommunernes reelle behov for vejledning, fællesindkøb m.v. Etablere kommunalt elbilsamarbejde som tillægsmodul til EMIC Infrastruktur Elkøretøjer (elbiler mm) Udgangspunkt i E-Mobility NSR Informations centret i Høje-Taastrup Forslag: Start med foranalyse i samarbejde m. interesserede kommuner for at sikre forankring

4 Uafhængig vejledning: Kompetent, uafhængig vejledning skal gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg (Omfatter el- cykler, el-scootere, elbiler). Vejledningsydelser: Praktisk brug af elkøretøjer Valg af elbil, elcykel, elscooter Infrastruktur Miljøaspekter & Økonomi EMIC’s rolle: Skabe opmærksomhed og gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg. Målgruppe: Private borgere, Offentlige myndigheder, og mindre private virksomheder. EMIC’s rolle: Skabe opmærksomhed og gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg. Målgruppe: Private borgere, Offentlige myndigheder, og mindre private virksomheder. Indkøbsvejledning af kommuner og Region om elkøretøjer og infrastruktur (endnu) ikke EMIC’s rolle Indkøbsvejledning af kommuner og Region om elkøretøjer og infrastruktur (endnu) ikke EMIC’s rolle Fokus på information og vejledning E-Mobility Informationscenter planlægges etableret i Hedehusene (EU-støttet projekt)

5 Uafhængig vejledning: Kompetent, uafhængig vejledning skal gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg (Omfatter el- cykler, el-scootere, elbiler). Vejledningsydelser: Praktisk brug af elkøretøjer Valg af elbil, elcykel, elscooter Infrastruktur Miljøaspekter & Økonomi EMIC’s rolle: Skabe opmærksomhed og gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg. Målgruppe: Private borgere, Offentlige myndigheder, og mindre private virksomheder. EMIC’s rolle: Skabe opmærksomhed og gøre det muligt at træffe et kvalificeret E-Mobility-valg. Målgruppe: Private borgere, Offentlige myndigheder, og mindre private virksomheder. Indkøbsvejledning af kommuner og Region om elkøretøjer og infrastruktur (endnu) ikke EMIC’s rolle Indkøbsvejledning af kommuner og Region om elkøretøjer og infrastruktur (endnu) ikke EMIC’s rolle Tillægsmodul Fokus på information og vejledning E-Mobility Informationscenter planlægges etableret i Hedehusene (EU-støttet projekt)

6 Projektet støttes økonomisk af EU Go’Energi|Høje-Taastrup www.goenergi.htk.dk - telefon 5133 3664 Go’Energi|RegionH Stategisk satsning etablering og drift af en fælleskommunal organisation Udvikling og markedsføring af pakkeløsninger for energimæssig opgradering af eksisterende boliger


Download ppt "Høringssvar: 1. Strategisk satsning på elbiler. HTK foreslår opstart med foranalse med deltagelse af interesserede kommuner og andre parter for at sikre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google