Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Talentvejen PÅ TECH COLLEGE AALBORG. Talentaktiviteter  Technology College  Strøm, styring og IT – 3 lærere i gang med at udvikle et koncept  Food.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Talentvejen PÅ TECH COLLEGE AALBORG. Talentaktiviteter  Technology College  Strøm, styring og IT – 3 lærere i gang med at udvikle et koncept  Food."— Præsentationens transcript:

1 Talentvejen PÅ TECH COLLEGE AALBORG

2 Talentaktiviteter  Technology College  Strøm, styring og IT – 3 lærere i gang med at udvikle et koncept  Food College  Gastronom - 2 lærere i gang med at starte en projektgruppe, som skal udvikle et koncept til start efter sommerferien. De var på opstartskursus i sidste uge, og vil præsentere det for alle uddannelserne.  Media College  Specielt hold med gymnasiefag – 2 lærere + grundfagslærere er tilknyttet. Der er 7 elever og ingen virksomheder. Det er en skolebaseret uddannelse.  Metal College  Specielt spor på hovedforløbet. Se link og brochure på metalcollege.dk. Desuden elever som de kører talenttræning med. De er først startet 1. januar og eleverne har ikke underskrevet startskema – derfor intet tal på dem. Taler også om talent på EUX

3 Talentaktiviteter – Construction College  Maler  Har arbejdet mest med konkurrencetræning. Har pt ingen talenter, men har tidligere haft 7 talenter, hvor 5 har fået praktikplads og 2 er i skolepraktik.  Tømrer  Har arbejdet mest med konkurrencetræning. Har pt ingen talenter, men har tidligere haft 7 talenter, hvor 5 har fået praktikplads og 2 er i skolepraktik.  Murer  6 elever, som pt er i praktik. Der er ikke talt talent med virksomhederne. 5 elever starter forløb 4. april  VVS  1 elev – er til svendeprøve nu og har praktikplads. Der er talt talent med virksomheden. Construction College har en plan om at træne eleverne til konkurrence på halvdelen af grundforløbet og give dem autentiske opgaver med dybere faglighed i den anden halvdel af grundforløbet.

4 En god historie Danmarksmester Daniel Fernandez 14 måneder inde i sin uddannelse som bygningsmaler på Construction College Aalborg vandt Daniel Guldmedaljen ved DM i Skills. Daniel Fernandez lagde hårdt ud med at være den første til at sætte tapet op. Så var det overstået og han kunne koncentrere sig om de dele af opgaven, hvor tørretid kunne skabe problemer. Med god musik på iPod’en og overblik kunne Daniel Fernandez sikre sig titlen som bygningsmalernes Danmarksmester.


Download ppt "Talentvejen PÅ TECH COLLEGE AALBORG. Talentaktiviteter  Technology College  Strøm, styring og IT – 3 lærere i gang med at udvikle et koncept  Food."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google