Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til informationsmøde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til informationsmøde."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til informationsmøde

2 Silkeborg Tekniske Skole 04.juli. 2007 med MyPlanet

3 MyPlanet er et fællesskab mellem
Australia New Zealand Friendship Society og Canadian American Friendship Society

4 Flybilletter Check om navn i pas og navn på billet stemmer overens.
Ca. 14 dage før afrejse vil du få din billet tilsendt med posten.

5 Visum til Australien Der findes specielle regler omkring studentervisum – det ved Søren alt om. Visum kommer direkte fra Ambasaden

6 Pas Husk at tjekke om dit pas er gyldigt.
Passet skal være gyldigt 6 mdr efter hjemkomst ved rejse via østen.

7 Bagage Bagageregler max: 1 stk indskrevet bagage á 20 kg pr stk.
1 stk. Håndbagage á 5 kg. Højde + længde + bredde må ikke overskride 115 cm. Der gælder specielle regler om håndbag. Du bedes udfylde de tilsendte kuffertmærker og hæfte disse på hvert stykke bagage og påsætte Strips.

8 Bortkommet bagage Hvis din bagage forsvinder eller bliver beskadiget under rejsen, bedes dette meddelt til det luftfartsselskab, der sidst transporterede dig. Rapporten skal skrives allerede i lufthavnen, inden den forlades.

9 Forsikringer Rejseforsikring bør altid indgå som en naturlig del af rejsens budget, idet den danske sygeforsikring ikke dækker udgifter i forbindelse med sygdom i Australien. Har du tegnet rejseforsikring gennem Europæiske, betaler du i første omgang selv udgifterne til læge, medicin etc. Husk af få kvittering for alle dine udlæg. Der refunderes kun mod kvittering. Kræver sygdommen hospitalsindlæggelse, fremvises forsikringspolicen til det pågældende hospital, der da ordner betaling med forsikringsselskabet. Ved hospitalsindlæggelse eller hjem transport, kontakt ALTID Europæiske rejseforsikring, de har døgn åbent.

10 Tyveri Pas på ved ankomst og afgang fra lufthavne, hoteller, busser og lignende steder, hvor der er mange mennesker Noter serie/løbenummer på kamera, pas billetter,kreditkort m.v. og læg numrene derhjemme Ved tyveri skal anmeldelsen ske til nærmeste politimyndighed. Hvis din bagage er tyveriforsikret, kontakter du også Europæiske Rejseforsikring i Danmark eller Sydney

11 Hvorfor vælge Europæiske?
Hurtig og personlig hjælp på dit eget sprog Europæiske Rejseforsikring er Danmarks største rejseforsikringsselskab. Vores AlarmCentral har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Og vi har 13 ServiceKontorer i hele verden med skandinaviske medarbejdere klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle ske. Hos Europæiske får du hurtig og personlig hjælp på dit eget sprog - uanset hvor i verden du befinder dig. Det får du hos Europæiske Personlige råd om rejsemedicin, vaccinationer og visum hos vores læger og KundeCenter på telefon En lægevagt der står til din rådighed 24 timer i døgnet. En AlarmCentral der overvåger din hospitalsbehandling, hvis du bliver indlagt i udlandet - vi samarbejder med hospitaler i verden. Mulighed for at bestille din forsikring online  og anmelde en skade online.

12 En god forsikring giver tryghed Det er altid en god ide at forsikre sig, inden man rejser - både i Europa og resten af verden. Det er rart at vide, at man er dækket og får hjælp, hvis man bliver syg, kommer til skade eller f.eks. mister sin bagage. Det gule rejsesygesikringskort dækker ikke: Erhvervsrejser og nogle studierejser Sygeledsagelse Tilkaldelse af pårørende ved indlæggelse i udlandet Hjemkaldelse ved livstruende sygdom eller død hos pårørende i Danmark Bagageforsinkelse Ødelagt ferie pga. sygdom Privatansvar Resten af verden På rejser uden for Europa er det strengt nødvendigt at købe en rejseforsikring. For langt de fleste mennesker vil f.eks. et hospitalsophold, en operation eller akut behandling hos en specialist i udlandet betyde økonomisk ruin, hvis der ikke er tegnet en dækkende rejseforsikring.

13 Rejseforsikring pr. person
Plus kr. 2080,- Bagage kr. 768,- Ulykke kr. 890,- kr. 3738,- - 25% rabat kr ,- Pris pr person. kr. 2804,-

14 Vaccinationer Der kræves ingen vaccinationer til Bangkok og Australien. Hvis du har stop i andre lande, skal du kontakte din læge eller Europæiske Rejseforsikring. Se også som er Statens Seruminstituts hjemmeside.

15 Medicin Håndkøbsmedicin kan frit medtages til Australien
Hvis du medbringer større mængder receptpligtig medicin, bør du få en medicinerklæring med på engelsk. Det letter gangen gennem tolden.

16 Under Flyrejserne Alle måltider og drikkevarer er gratis på oversøiske fly Drik meget vand!! Det er ikke længere tilladt at ryge om bord på fly.

17 Måltider Vi har mulighed for at bestille vegetarmad eller diabetikermad. Disse ydelser er gratis men det er vigtigt, at vi får besked så tidligt som muligt. Ved check-in skranken i lufthavnen er det for sent.

18 Gode råd under flyrejsen
Al transport påvirker og stresser kroppen. Når du rejser med fly, hvor pladsen er trang, gælder det om at holde blodcirkulationen i gang. Dette gøres bedst ved at: Bære løstsiddende tøj, løsne bæltet, skjortekraven, sko osv. Undgå at lægge benene over kors, så du har fri blodcirkulation Gå ofte på toilettet, selv om du ikke skal, det mindsker hævelse/væske i kroppen. Gå en tur op og ned ad mellemgangen for at holde kroppen i gang Drik godt med væske, f.eks. vand og sodavand (ikke alkohol, da det dræner kroppen for væske) Sørg for at få sovet, så du er udhvilet, når du kommer frem Bevæg arme og ben af og til mens du sidder i sædet (ombord på flyet kan du ofte få en instruktion, der viser, hvilke øvelser man kan lave, mens man sidder i flysædet)

19 Indrejseformular Passagerer til Australien får om bord på flyet udleveret en indrejseformular på engelsk, som skal udfyldes og underskrives. Denne afleveres i tolden. Hvis du ikke mener du kan udfylde den selv, vil kabinepersonalet være dig behjælpelig.

20 Pak også: Lille toilettaske (uden skarpe genstande) det er rart at blive frisket lidt op under vejs, og få børstet tænder. Alle skarpe genstande i håndbagen vil blive konfiskeret. Har du brug for en lommekniv, o.lig. Så pak den i kufferten. Et par tykke sokker er dejlige at stikke fødderne i på en lang flyvetur. Sko med snøre, da fødderne hæver på så lang en rejse. Et ekstra sæt undertøj og en t-shirt/skjorte i håndbagagen, kan også være praktisk.

21 Adapter På rejsen får du brug for en adapter. Du kan købe én hos din el-forhandler eller i lufthavnen. Vi anbefaler, at du har den med hjemmefra.

22 Toldbestemmelser I Australien må der indføres:
250 cigaretter eller 250 g tobak pr. pers. * 1 liter spiritus inkl. vin og øl pr. pers.* Gaver til en værdi af AUD 400 (ca. 2000kr)*. Kontanter mere end AUD (ca kr) skal angives ved indrejsen. * Gælder for pers over 18 år

23 Bevar Australien Australien tager vare på sin sårbare natur og har skærpet indsatsen over for indførsel af uønskede produkter. Vær meget påpasselig med hvad du indfører. Tjek evt. myndighedernes hjemmeside

24 Husk absolut ingen frugt

25 På rejsen Fotografering
Husk at spørge lokal befolkningen om det er OK at tage billeder af dem. .

26 Mobil telefon Lad telefonen blive hjemme på værelset, og check den for sms´er der. Køb evt. et telefonkort – det vil være en meget dyr fornøjelse at ringe fra sin mobil til Danmark. Eller folk fra Danmark ringer til dig, da du betaler fra den Danske grænse til Australien.

27 Kontanter eller kreditkort
Det mest udbredte betalingsmiddel i Australien er kreditkort – efter kontanter!, så det er yderst praktisk og nemt at benytte sig af f.eks Eurocard, American Express eller VisaDankort Men det er altid en god ide at medbringe et beløb i kontanter – helst små sedler.

28 Tidsforskel mellem Danmark og:
Østkyststaterne og Tasmania 10 timer Northern Territory og South Australia ,5 timer Western Australia 8 timer

29 Vi flyver med... Thai 744 og 743

30 Afrejse QI 402 04jul Billund-Kastrup 09.25-10.10
TG jul Kastrup-Bangkok TG jul Bangkok-Brisbane Flyvetiden Kastrup-Bangkok er: 10 timer og 25minutter Flyvetid Bangkok-Brisbane er: 9 timer Alle tider er lokal tider

31 Verdenskort Billund Kastrup Bangkok

32 Verdenskort Bangkok Brisbane

33 Velkommen til Brisbane

34 Hjemrejse TG 984 26nov. Brisbane-Bangkok 15.20-21.30
TG nov. Bangkok-Kastrup QI nov. Kastrup-Billund Alle tider er lokal tider

35 Ønsker god rejse


Download ppt "Velkommen til informationsmøde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google