Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både."— Præsentationens transcript:

1 XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med hænderne og med hjertet. Vi står for ægte håndværk og kvalitet, både i materialevalg og forarbejdning. Alle steder, hvor det er muligt, håndlaves produkterne efter gamle, håndværksmæssige traditioner. Al produktion foregår på Karlslunde Metalsliberi under høje danske standarder, og der anvendes minimal og miljøvenlig emballage.

2 MODERNE DESIGNPRODUKTER XO LIVING GALLA NYHEDER 2012 OM XO LIVING
OVERSIGT: MODERNE DESIGNPRODUKTER XO LIVING GALLA NYHEDER 2012 OM XO LIVING Produceres af: Karlslunde Metalsliberi A/S Notgangen 5 2690 Karlslunde Telefon: /

3 MODERNE DESIGNPRODUKTER
THE SMILE – ÆGGEBÆGER The Smile er et stilrent, håndslebet æggebæger af rustfrit stål, der holder både æg og ske. Samtidig har det den ekstra dimension, at man får et smil fra stålbuen, når skeen fjernes. Smilet til skeen passer til stort set alle skeer Tåler maskinopvask. Design: Morten Søndergaard

4 MODERNE DESIGNPRODUKTER
NEWSWAVE – MAGASINHOLDER The Newswave er en enkel og stilren magasinholder, der er fremstillet af aluminium. The Newswave løser et velkendt hverdagsproblem med magasiner og blade, der ligger og roder, og den er samtidig meget elegant at have hængende på væggen. De smukke, håndbukkede buer er designet således, at magasinerne holdes af deres egen kraft. Designet af Morten Søndergaard

5 MODERNE DESIGNPRODUKTER
THE FLAME– STEARINLYSESTAGE The Flame er en elegant og dekorativ lysestage af massivt aluminium, som fås i både blank og mat. Begge varianter slibes/poleres ved håndkraft. Den let buede cylinder får enkelheden frem i stearinlyset, når det brænder, og faconen, der er formgivet efter en flamme, supplerer stearinlyset smukt, og danner en helhed af stage, lys og flamme. Designet af Morten Søndergaard.

6 MODERNE DESIGNPRODUKTER
GRAND LOUNGE SPACE FAD Grand Lounge Space er et elegant fad i 5mm tykt aluminium, designet af Morten Søndergaard. Fadet er håndslebet på ydersiden & softcoated på indersiden, og er lasergraveret med XO LIVING og Morten søndergaard logo under bunden. Grand Lounge Space præsenterer sig flot på et sofabord, et spisebord eller en skænk og er elegant såvel uden som med indhold – f.eks. frugter. Fås også i en rustik, naturel udgave i ren, børstet aluminium. Diameter: 46 cm. Vægt: 3 kg

7 MODERNE DESIGNPRODUKTER
GRAND LOUNGE EXCLUSIVE Grand Lounge Exclusive er et stort, dekorativt fad i børstet 5 mm tykt aluminium, betrukket med læder af høj kvalitet. Fadet er designet af Morten Søndergaard og er lasergraveret under bunden med XO LIVING og Morten Søndergaard logo. Grand Lounge Exclusive giver et eksklusivt og samtidig varmt præg på indretningen og præsenterer sig flot på et sofabord, et spisebord eller en skænk. Grand Lounge Exclusive fås i farverne: Sort med sort kant, rød med rød kant, mocca (mørk brun) med brandy (lys brun) kant, brandy (lys brun) med mocca (mørk brun) kant og i orange med sort kant. Diameter: 46 cm. Vægt: 3 kg.

8 MODERNE DESIGNPRODUKTER
SALT/PEBERKAR THE SMILE – NØGLERING/OPLUKKER Prikken over i’et i den elegante borddækning. Små, elegante kar til fingersalt/-peber. Skålene kan ligeledes bruges som wasabi-/soya-sauce skål til sushi. Udført i blankpoleret, rustfrit stål. Tåler maskinopvask. The Smile er en enkel og humoristisk nøglering og oplukker med blink i øjet. The Smile er udført I håndslebet, rustfrit stål og leveres med lædersnor, så den f.eks. kan bæres om halsen. Designet af Morten Søndergaard.

9 XO LIVING GALLA GALLA DÆKKETALLERKEN GALLA FAD
Dækketallerkenen i Galla serien er håndlavet og desuden fremstillet af rustfrit stål, der er blankpoleret på siderne og børstet i bunden. Designet af Morten Søndergaard Tåler maskinopvask Fadet i Galla serien er håndlavet og desuden fremstillet af rustfrit stål, der er blankpoleret på siderne og børstet i bunden. Designet af Morten Søndergaard Tåler maskinopvask

10 XO LIVING GALLA GALLA GLASBAKKE GALLA VINBAKKE
Glasbakken i Galla serien er håndlavet og fremstillet af rustfrit stål. Bakken er blankpoleret på siderne og børstet i bunden. Designet af Morten Søndergaard Tåler maskinopvask Vinbakken i Galla serien er håndlavet og fremstillet af rustfrit stål. Bakken er blankpoleret på siderne og børstet i bunden. Vinbakken løser et velkendt problem med pletter på dugen fra vinflasken, og er samtidig elegant og dekorativ på bordet Designet af Morten Søndergaard Tåler maskinopvask

11 XO LIVING GALLA GALLA FAD GALLA OPLUKKER
Bakken i Galla serien er håndlavet og fremstillet af rustfrit stål. Bakken er blankpoleret på siderne og børstet i bunden – begge dele ved håndkraft. Tåler maskinopvask GALLA OPLUKKER Gedigen, ergonomisk udformet oplukker i rustfrit kvalitetsstål. Ligger særdeles godt i hånden og er nærmest uopslidelig. Fås med blankpoleret eller matbørstet finish – begge dele udført ved håndkraft.

12 THE DROP – UNDERKOP/BORDSKÅNER MED SKEHOLDER
NYHEDER 2012 THE DROP – UNDERKOP/BORDSKÅNER MED SKEHOLDER The Drop er en stilren underkop/bordskåner i rustfrit stål, designet af Morten Søndergaard Bakken holder på både glas, kondens og ske, og man får et smil fra stålbuen, når skeen fjernes. Bakkerne er nemme at rengøre, tåler maskinopvask og kan stables. Smilet til skeen passer til stort set alle skeer.

13 NYHEDER 2012 CAMPANA – PENDEL LAMPE
Campana lampen er designet af Morten Søndergaard til den rene, skandinaviske indretningsstil. Campana er udført I håndoptrykt aluminium, og med sit minimalistiske design, sin æstetiske ynde og den koncentrerede lyskegle tilfører Campana indretningen varme og intensitet. Lampen er så fleksibel, at den kan bruges overalt - i såvel private hjem som på kontoret/mødelokalet. Lampen fås I grå, hvid eller sort vådlakering, og leveres med enten rød, sort eller hvid stofledning efter eget ønske.

14 FANTASY – MULTIFUNKTIONEL SKÅL
NYHEDER 2012 FANTASY – MULTIFUNKTIONEL SKÅL Fantasy er en elegant og dekorativ multiskål i rustfrit, håndpoleret stål med et farvet aluminiumslåg. Fantasy har mange anvendelsesmuligheder: Brug den som lysestage - evt. dekoreret med blomster, som frugt- eller slikskål, som miniurtehave til køkkenets krydderurter eller som skål med låg på badeværelset eller kontoret. Fås med sort, metalfarvet eller rødt eloxeret låg. Designet af Morten Søndergaard.


Download ppt "XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google