Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!"— Præsentationens transcript:

1 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Tavshed er magtens ultimative våben. Charles de Gaulle Lad os tvinge dem i dialog!

2 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
December 2005 I Norge.

3 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
December 2005 I Norge.

4 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
December 2005 I Norge. I Danmark nøler magten endnu trods de ved den er helt gal. Hvad er de bange for?

5 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Den pensionerede dommer Trygved Lange-Nielsen har gjort det til sin livsopgave, at få genoptaget incestsager og der er flere end hundrede at tage af. I 2006 er næsten 30 sager gået om og alle vundet.

6 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

7 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

8 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

9 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Flere Norske sager er blevet genoptaget, bl.a. fordi børnene er blevet voksne og nu fortæller at de aldrig har været seksuelt misbrugt.

10 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

11 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Ikke et nederlag??? Åh, mon så ikke det må blive den sidste løgn?

12 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Det lyser ud af Morten Holmboe, at han har problemer med samvittigheden. Men bedre sent end aldrig at få renset den sorte samvittighed.

13 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Vigtigt for Norge? Hvor er det synd for Norge! Hvad med de brodne der har gjort det muligt? Hvad med justitsmordsofferet og dennes pårørende og bekendte?

14 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

15 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
I Danmark er de forbryderiske galninge ikke nået længere end til Maren Splids tid.

16 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Kilde: DR’s dokumentarfilm ”Den hårdeste dom” Her er hele beviset for, hvorfor og hvordan det går galt. Ganske uden skrupler fortæller anklager Peter Rask fra Ålborg, hvordan det Danske retssystem fungerer. Ca. 6,45 minutter inde i filmen, siger Peter Rask, at han afviser, at det er et problem at dømme udelukkende på børnenes forklaring. ”Det er det der er fastslået i retspraksis, at sådan gør man, det er så også fastslået i denne sag.” Det er underforstået, at børnene ikke bare er børn, men det er teenagere og unge voksne, unge utilpassede og pengehungrende, oftest kriminelle eller med et hævnmotiv fra den "gamle familie – ekskonen” nogle gange presset af brodne pædagoger, plejefamilier, psykologer osv. Dette ER hamrende ulovligt og det er at udstede en blanco check uden tanker for de fatale følger, det har for den ”nye” familie, der forinden måske havde tiltro til systemet. Men det er åbenbart legalt at begå justitsmord i Danmark, som der begås æresdrab i Langtbortistan. I sidste ende er de børn der bliver presset til falske anklager et dobbeltoffer - systemets værk.

17 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
De rigtige gangstere, er dem der har møvet sig til magt i det juridiske system og skruppelløst sigter og dømmer uden beviser, men på fordrejede historier. Det fører uværgeligt til mange uskyldig dømte og får ofte fatale konsekvenser for hele familier. Særligt børn i justitsmordsramte familier lider under det og får et knæk for livet – og det rager systemet en høstblomst. Psykopati eller hvad? Alle ved, at særligt psykopater søger derhen hvor de kan få magt og misbruger den… I fordums tid, blev magthaverne ved og ved i århundrede, at brænde hekse uden bevis for at de var hekse. I dag har de syge magthavere i årtier rettet heksejagten mod andre forsvarsløse, de dømmes uden beviser, fordi det har de gale mennesker bestemt. Historien om ”Kejserens Nye Klæder,” lever stadig i bedste velgående. Sådan er den skinbarnlige virkelighed. Giv os en chance, lad os bevise, at vi har sandheden på vores side. Før eller siden kommer sandheden frem, man kan ikke tie sandheden ihjel med løgnen for altid. Så RYD OP NU, hvis DU har modet!!! Med venlig hilsen Maren Splid og efterkommere.

18 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Sean Penn fortæller om justitsmord.

19 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Sean Penn har påtaget sig opgaven som fortæller på en ny TV dokumentarfilm, fordi den behandler et emne, han brænder for. "Witch Hunt" skildrer de overgreb, der tilbage i 1980'erne blev begået mod snesevis af uskyldige forældre, som blev fængslet på falske anklager om misbrug af børn. Den Oscar-belønnede skuespiller sprang til med det samme. Penn vil nemlig gerne være med til at udstille de offentlige ansatte, som ødelagde masser af menneskers liv. "Folk fik deres tilværelse smadret, fordi nogen hos statsadvokaten og politiet havde personlige kager at mele", siger Penn og tilføjer, at det værste næsten er, at mange af de involverede stadig beklæder stillinger i det offentlige. "Der er alt for mange eksempler på, hvordan den offentlige opinion påvirkes af irrationelle beslutninger, urene beviser og opkørte følelser. Det kollektive hysteri, der omgav denne sag, er ligeså vigtigt at diskuteret som korruption", mener Penn og minder om, at folk er uskyldige indtil det modsatte er bevist, også selv om pressen og betalte psykologer skriger skandale. I en konkrete sag fra Californien kom der historier frem om pædofile, som udførte sataniske ritualer med børn. Otte personer blev idømt flere hundrede års fængsel for misbrug og afsonede op til 12 år inden de blev frikendt ved den efterfølgende appel.

20 Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!
Der er et par danske politikere, der er så straffeliderlige, at de burde kastreres. Vi har ikke blot ansvar for, hvad vi gør, men også for, hvad vi undlader at gøre. R. Ehateley

21 Se følgende link Den hårdeste dom Farvel far Farlige forklaringer
Eller se dem fra link siden på: Landsforeningen Justitsmordsoffer Deltag i debatten på: Borgerdebat


Download ppt "Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google