Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Postmaskinoperatøruddannelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Postmaskinoperatøruddannelse"— Præsentationens transcript:

1 Postmaskinoperatøruddannelse
Velkommen til DAG 3

2 Opfølgning fra Tirsdag
Nævn 3 ting som gik godt Nævn 3 ting som gik mindre godt

3 SPL SPL betyder: Single Point Lessons SPL som værktøj gennemgås

4 Single Point Lessons (SPL) - definition
”Single Point Lessons” (SPL) er en klar,entydig, letforståelig instruktion i at udføre en bestemt arbejdsopgave uden betingelser eller sammenhænge til andre aktiviteter. Som navnet siger er der tale om en afgrænset enkeltstående arbejdsopgave,hvorfor det kan være nødvendigt at nedbryde en kompleks opgave i mindre delaktiviteter før disse beskrives som SPL. En Single Point Lesson vil ofte være illustreret med tegninger, billeder og symboler, som skal lette forståelsen og skabe sammenhæng til det fysiske udstyr. Kunsten ved en SPL er, at forklare det så simpelt og utvetydigt som muligt.

5 Den Perfekte Brevbakke
Det Perfekte Brev Den Perfekte Brevbakke

6 Procesoverblik Modtagelse af post Vurdering Hvordan er
varen indleveret Anvendelse af værktøj skabeloner Dårligpost Dårlig post, registrerer kunden i arket. Afleveres til den ansvarlige Registrering i målesystemet God post Daglig rutine

7 Procesoverblik Modtagelse af post Kontrol Registrering Positiv
Post Center EK / Kunde support KUNDEN BTP HVEM GØR HVAD BTP Modtagelse af post Kontrol Registrering Informerer Positiv eller negativ tilbagemelding Registrering

8 Produktionsplanlægning
Hvordan vil I sikre en bedre information og kommunikation til teknikerne ? Hvordan sikres den rigtige information til andre operatører og teknikere ved overdragelse og aflevering af maskinerne ? Hvordan kommunikeres denne information ?

9 Produktionsplanlægning
Hvordan skal arbejdet omkring maskinerne i Jeres team tilrettelægges og afvikles for at sikre høj kvalitet og rettidighed ? Hvordan bør en operatør tilrettelægge sit arbejdet ved den enkelte maskine ? Hvilke tiltag vil I iværksætte for at mindske antallet af maskinstop ? Hvordan vil Jeres team forbedre udnyttelsen af maskinerne og forbedre tilførsel procenterne ?


Download ppt "Postmaskinoperatøruddannelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google