Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fra tilskuer til spiller

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fra tilskuer til spiller"— Præsentationens transcript:

1 Fra tilskuer til spiller
Fortæl om jeres hold i klubben, i byen, i skolen og på job.

2 Jeres hold Har I allerede et hold? Hvor mange er I?
Hvornår er I startet? Vil I gerne være flere?

3 Vejen fra tilskuer til spiller
At få vækket interessen De gode billeder At høre om jeres hold

4 = Væk interessen + Målgruppe
Bestem hvem I gerne vil vække interessen hos. Motivation til at starte Samfundstendenser + personlig situation = interesse for at starte Fx Årstiden, traditioner, den offentlige debat + forældre, tidligere håndboldspiller, kendskab til klubben. = samfundsrelevans og personlig relevans Inden du skal på stranden, spil gril pølserne af dig, gør comback på banen, tid til bare dig, det sociale.

5 Sensommertilbud på Five-a-side Håndbold
Spil grillpølserne af sidebenene med Five-a-side Håndbold og oplev, hvordan du stadig kan sætte bolden i krogen! Hvad mangler her, hvis det fx var et facebook opslag?

6 Hvor, hvornår og hvordan?
Call to action Hvad skal jeg gøre? Hvor, hvornår og hvordan? Skab anledninger ved fx forældremøder, klubdage eller invitér til grilaften.

7 Sensommertilbud på Five-a-side Håndbold
Spil grillpølserne af sidebenene med Five-a- side Håndbold og oplev, hvordan du stadig kan sætte bolden i krogen! Hver tirsdag kl i Vanløse hal 1. Tag fat på Ole P., som sørger for, at du bliver taget godt i mod. Læs om vores Five-a-side hold her

8 Øvelse – find målgruppe og væk interessen
Bestem målgruppe Hvem vil I vække interessen hos? 2. Væk interessen - Sammensæt samfundstendenser med personlig situation. 3. Bestem Call to action Hvad skal de gøre for at deltage? Opgaven kan både gå på at få nye medlemmer eller brug et eksempel hvor I gerne vil have flere med til en begivenhed på holdet eller flere til at komme til træning. I behøver ikke at tænke i, at det skal være et facebookopslag, men tænk i humor, venlighed, åbenhed og aflivning af myter. Det kan være længere eller kortere stykker tekst eller bare idéer inden for de tre kategorier. Keep it simpel 

9 Hør om jeres hold Kanaler I kan bruge
Jeres spillere er de bedste ambassadører. Tag nabo, kollega, ægtefælle med. Børnehold i klubben Mød op til træning, hvor forældrene er på bænken. Giv dem flyer el. meld dem til via facebook. Facebook Små hurtige historie om hverdagen og hvor fedt i har det. Begivenheder er gode at bruge til at få nye medlemmer. Lokale facebookgrupper. Lokalavisen Gratis materiale her: Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold

10 Hold fast! Nye medlemmer skal have en hånd med at komme igen brug:
Opkald Sms Indmelding i facebook gruppen for holdet. Buddy-ordning til og efter træning.

11 Medlemskab og kontingent
Lavt medlemskab + eventbetaling Kvartalsbetaling Årsbetaling Periodisk Differentiering mellem turnering og motion Dækning af omkostning. Vis hvad man får. Klubtøj med i tilmeldingen.

12 Øjne, smil, mennesker, nær eller halv nær. Husk hvor lyst kommer fra 

13

14 Perspektiv men stadig fokus på aktiviteten

15

16

17

18

19

20

21

22 Video Kinemaster – app til telefonen Let og enkelt.
Redigering med klip, tekst og lyd. Gratis app. Et simpelt eksempel Hvad kan video? Interviews. Let at vise aktiviteten i træningen. Let at vise jeres spillere frem til nye. Fortæl kort og præcis historie om jeres træning og hold.


Download ppt "Fra tilskuer til spiller"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google