Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Henrik, Bertil og Cecilie

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Henrik, Bertil og Cecilie"— Præsentationens transcript:

1 Henrik, Bertil og Cecilie
Atombomber Henrik, Bertil og Cecilie

2 Problemformulering Det er almen viden, at atombomber er masseødelæggende våben. Vi har set eksempler på hvilke skader de forårsager på dyr, mennesker og naturen i det aktuelle område -både på kort- og langt sigt. Alligevel har verdens største magter tusindvis af samme. Vi tænkt os at undersøge følgende: Hvad er en atombombe, hvordan fungerer den og hvilken effekt har den på levende organismer? Hvorfor opfandt man atombomben og hvorfor har man dem stadig? Er det rimeligt at brug og udvikling af fissionsenergi har så dårligt et rygte og bør der gøres noget ved det?

3 De fire kompetencer

4 De fire kompetencer

5 Litteraturliste Artikel: Hvordan radioaktive stoffer kan påvirke vores krop/hvilke skader det kan forårsage stoffer Tekst: Virkning af stråling fra radioaktive stoffer på mennesket g_radioaktivitet/radioaktivitet/radioaktivitet_(Biologi_og_forurening) Video om atomkraft og atombomben - PDF fra DR& sDU om hvordan en atombombe er bygget og virker file:///C:/Users/bert1016/Downloads/saadan_virker_en_atombombe_75ab5307%20 (1).pdf

6 Litteraturliste Hjemmeside: Sådan virker en atombombe
7.pdf Forskellen mellem Chernobyl og Hiroshima Nagasaki-after-the-atomic-bombs-were-dropped# Film om atombombens anatomi:

7 Litteraturliste Bombens effekt på mennesket
health-2013.pdf h Film om samme (45 sek):


Download ppt "Henrik, Bertil og Cecilie"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google