Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi ved godt, ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse? Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi ved godt, ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse? Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører."— Præsentationens transcript:

1 Vi ved godt, ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse?
Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører. Vores fokus på hele mennesker giver både befolkningen og de unge nye billeder på, hvad ingeniører gør og er. En ny kampagne kalder på flere portrætter! Vi skal bruge unge ingeniører, der lever unge liv, og gerne er mellem år, sådan at de endnu yngre kan identificere sig med portrætterne. Det er vigtigt for os, at portrætterne er autentiske, nede på jorden, stilrene og nutidige. Derfor speaker hovedpersonerne med deres egne ord. Vi ser gerne, at dem vi portrætterer, har noget de interesserer sig for ud over deres fag/arbejde – snowboarder, klatrer, cykler, spiller musik, etc. Det bliver sjovt! Der er gode og professionelle mennesker på opgaven! Har du lyst til at høre mere om, hvilke profiler vi mere specifikt søger og processen så kontakt (intern kontakt hos jer) Se de tidligere kampagnefilm på Deadline for tilmelding er 15. april 2017


Download ppt "Vi ved godt, ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse? Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google