Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? http://www.scmagazineuk.com/vaccination-theory--can-cyber-crime-be-eradicated/article/284964/

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? http://www.scmagazineuk.com/vaccination-theory--can-cyber-crime-be-eradicated/article/284964/"— Præsentationens transcript:

1 Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes?

2 Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes?
Hvis du har været i verden af informationssikkerhed for et stykke tid, har du sikkert set en artikel eller to sammenligne biologiske og computervirus, og foreslå måder efterligner biologiske Immunsystemet i verden af computere. Mange af disse artikler se Immunsystemet fra et meget højt niveau synspunkt og analogien nedbryder temmelig hurtigt. En nylig foredrag af Guillaume Lovet og Axelle Apvrille på Black Hat Europa giver en meget dybtgående visning af det menneskelige immunsystem rammende og sammenligner alle de enkelte komponenter, herunder hvordan de sammenligne forskellige, specifikke sikkerhedsteknologier. Kort sagt, bruger kroppen et lagvist forsvar strategi (herunder både sortlistning og whitelisting påvisning teknikker) til at beskytte mod et forholdsvis begrænset antal mulige angreb. Som en række angreb mod computere er uendelig og malware ofte beskæftiger anti-analysis teknikker, er det langt vanskeligere at beskytte en computer end et menneske.

3 På den anden side biologiske virus har ikke økonomisk motivation eller truslen om forfølgelse – biologiske virus som en klasse af organismer vil fortsætte med at reproducere indtil der er ikke flere væsener forlod for at være værter. Både biologiske og computervirus, hvis et tilstrækkeligt antal mennesker har modtaget vaccinationer for en given virus, kan det effektivt udrydde virus fordi den har alt for få tilsluttede værter at inficere. Vacciner er Lovet og Apvrilles papir, mest analogt anti-virus opdateringer, som de giver beskyttelse mod et begrænset antal specifikke, kendte trusler. Det anses generelt for at omkring 80 procent vaccination er nødvendig for besætning immunitet tærsklen skal opfyldes. Det er det punkt, hvor hele Fællesskabet opnår større immunitet når et tilstrækkeligt antal individer er beskyttet. Hvis du overveje kun at Windows økosystem separat, visse landestandarder kan kvalificeres som have opnået niveauet af dækning, men det er sandsynligt, at 80 procent ville omfatte personer, som ikke bruger opdateret produkter, eller dem, der regelmæssigt Deaktiver scanning. Der dæmper "vaccination" effektivitet betydeligt – derfor du ser stadig antikke malware indimellem gør runder. Vi vil i sidste ende er ikke blot i slutningen af en specifik virus, men alle malware. Det er usandsynligt, at hvis 80 procent bedste-use-case dækning blev opnået for alle kendt malware, de ville simpelthen forsvinde.

4 Registrerings rate af anti-virus alene er ikke høj nok til at betragtes som en universel vaccine, og hver dag kampen begynder any, som mere og mere malware er oprettet. Heldigvis for os er med malware der et punkt af aftagende returnerer. Hvis det lykkes os at gøre det kollektivt for dyrt eller farligt for malware forfattere at få, hvad de er efter, de kan tage deres opmærksomhed til andre ulandenes bestræbelser. Desværre er der også et punkt af diminishing returns for enkeltpersoner og organisationer for at beskytte deres systemer. Hvor langt er disse punkter fra hinanden? Det kan være, at der er noget som en universel besætning immunitet tærskel for malware. I dette tilfælde ville der sandsynligvis tage form af afskrække et tilstrækkeligt antal malware forfattere enten færdigheder eller omkostninger, der kræves for at kompromittere maskiner. Hvad bliver tærskel punktet for computere? Betragtning af det stigende antal brud og malware varianter oprettet, er klart meget få computere tilstrækkeligt beskyttet mod let former for angreb. Det er usandsynligt målrettede angreb (især politisk motiveret dem) nogensinde går væk, som koster en langt mindre vigtigt anliggende at angriberne.

5 Read more about this article:
Hvis at 80 procent inkluderet personer ved hjælp af både sortlistning og whitelisting og firewalls ud over avancerede anti-virus suiter, kan vi begynde at se en nedgang i malware tal eller mindst en langsommere vækst. Det er unægtelig en ordentlig mundfuld, og jeg vil ikke råde nogen af os at holde vores åndedræt venter på den dag skal komme, men det bliver interessant at se, hvis dag nogensinde kommer, hvis malware forfattere flytter til grønnere græsgange. Read more about this article:


Download ppt "Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? http://www.scmagazineuk.com/vaccination-theory--can-cyber-crime-be-eradicated/article/284964/"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google