Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GIS og Distributionsløsninger. Agenda Hvem er Dimaps Hvad beskæftiger vi os med ? Læs mere på Forevisning af nogle af Dimaps GIS løsninger.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GIS og Distributionsløsninger. Agenda Hvem er Dimaps Hvad beskæftiger vi os med ? Læs mere på Forevisning af nogle af Dimaps GIS løsninger."— Præsentationens transcript:

1 GIS og Distributionsløsninger

2 Agenda Hvem er Dimaps Hvad beskæftiger vi os med ? Læs mere på www.dimaps.dk Forevisning af nogle af Dimaps GIS løsninger Spørgsmål ?

3 Moduler

4 Glade Bude - case Firmaet kører grøntsager ud til abonnenter. Firmaet ønsker et system til den daglige kørselsoptimering som kan: Tage udgangspunkt i abonnenterne og geografien. Og fordele kørslen mellem de varebiler de har til rådighed.

5 Løsning: Dimaps leverer en løsning baseret på MapInfo, Progress og Route Ware. Hvor Progress databasen tager fat i abonnementfilen levert fra Navision. Og geokoder leveringsadresserne i DAV-databasen og fordeler kørslen på de enkelte varebiler. Kørselsoptimeringen foregår ved hjælp af Route Ware og rutekort bliver genereret i MapInfo.

6 Demo af løsningen

7 GPS Kørebog Dimaps kørselsregistrering via GPS på en PDA. Systemet registrerer via GPS bilens position hvert sekund. PDA’en øvrige funktioner kan benyttes samtidigt.

8 Muligheder Elektronisk kørebog. Tidsregistrering. Overførsel af data til f.eks. C5 eller andre økonomisystemer.

9 Demo

10 Spørgsmål ?


Download ppt "GIS og Distributionsløsninger. Agenda Hvem er Dimaps Hvad beskæftiger vi os med ? Læs mere på Forevisning af nogle af Dimaps GIS løsninger."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google