Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Advertisements

Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Historien om Ane i Vejlø Sogn
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Få besked når der sker noget nyt KFUM-Spejderne i Danmark Udarbejdet af Ib Rævdal, 13. april 2009.
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
SKOLEBIBLIOTEKET PÅ NETTET Udarbejdet af Jette Hansen.
Supersøgerne i syvende
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Fup & Snyd Mariendalsvej Frederiksberg Telefon:
(Automatic Delivery Rewards)
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Hvad er skrivOpgave.dk ?. •Guide til informationssøgning •Hjælp her og nu på nettet •Specielt rettet mod de unge •Relevant linksamling •Instruktive eksempler.
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Kodak CX4230  Kameraet  Grundlæggende funktioner  Overføre billeder til PC.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
R2 R5 A1 C1CC R3 R4 R1 Referencer som ikke er i databasen Vores oprindelige artikel Referencer til artikler som er i databasen Rel artikel C2 R= referencer.
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Min første søgning Hvad gør du, hvis du ikke finder bogen på hylden ?
Avanceret søgning i Google
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Videregående pc-vejledning
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Bibliotekernes BRUGERUNDERSØGELSE 2013 HJÆLP BIBLIOTEKET TIL AT BLIVE BEDRE Et par ting, du skal vide, når du rekrutterer i udlån.
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Overfoer eSellerOrdre til Nav Salgsordre eSeller Salgsordrer skal overføres til Nav salgsordrer for at kunne.
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Vejledning til oprettelse af CV
Programteori for: [-titel-]
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Kort version af introfilm. Brug filmklip Genbrug tips. Alle søgesider har skiftende tips til brugen af bibliotek.dk.
PivotTable i MS Excel Se evt. teksten til opgave 18 kap Start MS Excel og åben filen exped.dbf som du finder på hjemmesiden sammen med denne vejledning.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere.
Bibliotekskundskab – 7. klasse Søgning af skønlitteratur på Elevweb Tast på internettet: lc-tks.dk Klik på.
IT for begyndere Modul 7: ”Sådan søger du på internettet”
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Opstart af SimaOffice Sådan findes Simaoffice:
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Tips og tricks til PowerPoint
Overvågning af ny forskning via nye indførsler i databaser
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Modul 6: ”Vi kikker på internettet”
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Vejledning i at scanne..
Titel med billedlayout
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Billede med billedtekstlayout
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.

Vælg instrument(er) Hvis du søger: - noder for et bestemt instrument - eller til sammenspil - eller til kor vælger du: ”Tilføj instrument(er)”

1. Vælg først instrument eller kombination på menuen 2. Vælg derefter instrument eller kombination på listen – tilføj evt. en genre fra genrelisten 3. Slut af med ”Overfør til søgeside” 4. Der er vejledning på skærmen Tilbage til bibliotek.dk